На вулиці Бродівській збудують церкву апостола Андрія Первозванного

На вулиці Бродівській збудують церкву апостола Андрія Первозванного
Хрест, на місці якого скоро буде капличка, освятили на вулиці Бродівській. Понад три десятки вірян прийшли на освячення. Незважаючи на вітряну погоду, на освяченні були й діти.

- Скоро на цьому місці побудують капличку, а згодом - православну церкву святого апостола Андрія Первозванного,- розповів отеть Андрій. - У капличці проводитимуться богослужіння, як і у інших церквах, тепер люди матимуть куди прийти.

На освячення хреста прибув голова Тернопільсько-Теребовлянської  єпархії єпископ Павло. Разом із ним прийшли ще шестеро священиків, які освятили хрест і благословили усіх присутніх.


- Це добре, що ми спільними зусиллями побудуємо тут церкву,- додає отець Андрій. -Сподіваюся, що зовсім скоро на місці хреста буде нова капличка.
За словами мешканців вулиці Бродівської, поблизу немає церкви, щоб прийти на богослужіння.

Зараз люди задоволені, що отримавши дозвіл на будівництво від міської ради у них є така можливість. Віряни сподіваються, що будівництво нової каплички почнеться із приходом тепла. Люди кажуть, що докладуть максимум зусиль, для того, аби швидше розпочати будівництво Божого храму.

 

Відео дня
>

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • Anonymous

    Краще займітсья лічильниками, бо може прийти "петух", адже лічильники вставляють хто як хоче, пяні та випивші, а церква почекає. Хто сильно віруючий то може і до почаєва зїздити...
  • Anonymous

    Пишу цей коментар для тих, хто сказав, що у вас виманюють пожертви. Задумайтесь, що ви говорите! У вас насильно ніто гроші з рук не витягає, а ви самі зі своєї волі даєте пожертву. Не хочите - не давайте! вас ніхто не змушує!

    Anonymous reply Anonymous

    попи людей залякують.залякай людину,що буде в пеклі вічність мучитися,що діти страждатимуть за батьків,...то не тільки гроші принесе,а помре за церкву.коли ділили церкви,то брат проти брата йшов,з вилами готові були битися.

    Anonymous reply Anonymous

    За твоєю мудрістю - розум не проглядається. Ти щось про нейролінгвістичне програмування або гіпноз чув? А введення в стан потрібного трансу? Якраз присутніх таки змушують. Вони на той момент ні про що не здогадуються.
  • Anonymous

    задрали ви вже з вашими церквами ,будуйте заводи і фабрики придурки забубонні

    Anonymous reply Anonymous

    Або працевлаштовуйте туди безробітних. Хороша робота, відповідальності нуль, фізичних навантажень немає, гроші люди самі несуть.
  • Anonymous

    На первой фотке так и вижу ГангнамСтайл в исполнении рясоносцев
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up