На місці, де дві тернополянки провалились у яму, ще досі працюють водоканалівці

На місці, де дві тернополянки провалились у яму, ще досі працюють водоканалівці
На проспекті Злуки дві тернополянки провалились у каналізаційну яму. Допомогли врятуватись жінкам перехожі, що чекали на маршрутку на найближчій зупинці


Випадок трапився поблизу будинку №57 о 12-й годині у п'ятницю,26 квітня. Очевидцем цього був тернополянин Михайло Жирівський.

- Стояв на зупинці та чекав Маршрутку, як почув дуже голосні крики про допомогу, - каже він. - Виявилось, поблизу зупинки продавчиня, яка вийшла з ятки, де продають цигарки, провалилась в двометрову  каналізаційну яму. Продавчиня  із сусідньої ятки, де торгують м'ясом та ковбасою, побігла на допомогу.  І також потрапила в провалля. Витягли їх перехожі.

 Жінки за словами пана Михайла, не трамувались, але сильно забруднились та перелякались. А працівники водоканалу, які працювали на ділянці буквально за 80 м, обгородили територію парканом та визвали додаткову групу.

- Станом на 23.00 того ж дня ці дві ятки уже були демонтовані, - продовжує чоловік. -На території була викопана велика яма, а аварійники ще працювали.

Працювали аварійники і упродовж суботи, 27 квітня, і упродовж неділі, 28 квітня.


- Тут труба прогнила, потрібно її замінити, - кажуть водоканалівці. - Коли впораємось - не знаємо.

Відео дня
>

У той же час мешканці будинку №57 упродовж неділі, 28 квітня, залишаються  без води. У такій же ситуації мешканці кількох будинків на сусідніх вулицях. Коли ж відновлять водопостачання, невідомо

- У зв'язку з ліквідацією аварійної ситуації на каналізаційному колекторі, що на пр.Злуки, з 5 год. 28.04 припинено водопостачання вулиць Купчинського, Стуса, Корольова, Сахарова ,С.Петлюри,15 Квітня 1,2,3,4,5,6,7,8,10,  Б.Бойчуків,4 та Пр.Злуки 57,59, - повідомляє "Тернопільводоканал" на своєму сайті. - Водопостачання буде відновлено після ліквідації пошкодження.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    та візьміть нарешті на роботу норм редактора: тереторію - терИторію
  • Anonymous

    чому ніхто нерозвозить питну воду. чи свободівці всі бухі

    Anonymous reply Anonymous

    Хоптян з гочом..підвезуть води..........
  • Anonymous

    "..шаланди повнії фекалій......." там вже 5 років був нестерпний запах стічних вод, тобто це свідчило про те, що на місці утворилася досить велика тріщина і нечистоти знайшли собі місце коло давно заіржавівших труб, утворилася камера нечистотами.... і одного дня це почало провалюватися...цікаво, чому Водоканал не здійснює хоча б візуальний перевірок таких об"єктів, знаючи, що система в плачевному стані

    Anonymous reply Anonymous

    Та які візуальні перевірки? Кузьма мучиться над проблемою: як то знову поплакатись,скривитись, обдурити всіх - розказати про збитки і черговий раз добитись підняття тарифів на воду.
  • Anonymous

    Ось вам і дзвіночок в якому стані комунікації міста . Ну замінить Тернопільводоканал частину труби так в іншому місці знову буде пошкодження я навіть впевнений, що так і сталося , що водоканал перекрив воду в 5 годині ранку не попередивши людей бо самі того не очікували, що пошкодження буде нижче тобто по Злуки 53 . Ще повезло тим в кого була гаряча вода той і встиг набрати води .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up