На об'їзній перекинулась вантажівка

На об'їзній перекинулась вантажівка
Вантажний автомобіль перекинувся на ділянці Об'їзної дороги між "Берегинею" та Петриківським перехрестям. Трапилась аварія в обідню пору 11 березня.

Водій не постраждав, а ось трапспорт та солодкі вироби, які були в вантажівці так. Транспорт лежав на правому боці перегородивши майже усю смугу зустрічного руху. Довкола валялись ящики з круасанами та печивом. Солодкі вироби були розсипом й на проїзджій частині. На місці працювали автоінспектори. Частина з них скеровували автомобілі аби не було конфліктів на дорозі. Інші допомагали водієві вантажівки та автокрану чіпляти ланцюги аби поставити потерпілий транспорт на колеса.

Відео дня
lang="zxx" style="margin-bottom: 0cm">  

- Трапилась аварія близько 13 години, - сказав один з автоінспекторів. - Але автокран приїхав лиш зараз. Його шукали близько години, зараз буде піднімати. Як сталась аварія краще водія запитайте з ним все гаразд.

Водій під час перекидання вантажівки й справді не постраждав. Та по чоловікові було видно, що дуже схвильований.

- Та що тут говорити, - каже водій. - Яма на ямі. Об'їзджав одну з них, автомобіль занесло, бо ожеледиця так і перекинувся.

Також на місці і водій і автоінспектори говорили про те, що аварія хоч і завдала чималі матеріальні збитки, але щастя що не постраждали інші автомобілі та їх транспорт. На цій ділянці дороги інтенсивний рух, але коли водій вантажівки втратив керування іншого транспорту поряд не було.

- Я саме під'їзджав і бачив, як його понесло по дорозі, - каже водій, який назвався Володимиром. - Він гружений і якби на зустрічній були машини то була б біда, бо і вдарити міг і придавити.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Та вони літають як не нормальні. Ще гірше як таксі.
  • Anonymous

    10,03,3013 близько 20:00-21:00 на ділянці дороги від ТРЦ Подоляни(перехрестя з Курбаса) до КПП(Об*їздна) через велетенську вибоїну 2 авто стояло на узбіччі з пошкодженеми колесами... Водії будьте пильні,краще запізнитись на 20хв,ніж на 1,5 год з заміною колеса...

    Anonymous reply Anonymous

    Водії будьте пильні,краще запізнитись на 20хв,ніж на 1,5 год з заміною колеса... справа не схіху ями позаливала вода, а де не де є такі екземпляри, що на швидкості 20 можна позбутися колеса.........
  • Anonymous

    Їхав там раіше,в районі 12 години.Смуга на спуск була слизька капец.Тицьнув в тормоза і понесло в попутну але виверув на обочину ( Но все таки легкова і зупинився завчасно но по снігу трошки проїхався...
  • Anonymous

    подавати в суд на козлів дорожників. чи може дядько водій, відпрацює колись ті пряники??? хтось грошей напи...див, а хтось в халепу попав.

    Anonymous reply Anonymous

    а в бомбіку така традиція. найбільше шкода водія, бо мусить прогодувати тих дармоїдів, що ним командують.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:30 Усіх споживачів Тернопільщини просять обмежити споживання електроенергії 14:00 «Контінентал» завершив посів ярих культур та посадку картоплі (новини компаній) 13:11 У Тернополі від каналізації відключені 45 квартир 12:30 На Чортківщині зіткнулися легківка і вантажівка Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 12:00 Ваш автомобіль – наша турбота! Автосервіси та СТО Тернополя.(партнерський проєкт) 11:50 В аварії з двома Тesla та Тойотою постраждали два водії 11:15 На вулиці Сагайдачного висадили квіти: який вигляд мають клумби photo_camera 10:45 На Тернопільщині син морив матір голодом, аби та віддавала пенсію 10:05 День вишиванки: які заходи відбудуться в Тернополі 16 травня 09:30 15 травня є зміни в маршруті тролейбуса №8 09:03 Замість насаджень тепер буде бруківка: на Торговиці спиляли здорові дерева photo_camera 08:30 На війні загинув 34-річний герой зі Збаража Андрій Мисик 22:20 На Фабричній зіштовхнулися дві Тесли та Тойота: є потерпілі 22:01 Чи можна святкувати та радіти під час війни: пояснює Митрополит Епіфаній 21:56 По всій Україні запроваджують аварійні відключення електроенергії 21:01 Як діти можуть отримати путівку на відпочинок через програму «єОздоровлення» 20:01 Третій рік війни, а в деяких лікарнях Тернополя і досі немає укриттів: «20 хвилин» перевірили 19:06 За хабар в доларах США працівник ТЦК відбувся штрафом. Чи залишається на посаді? 18:01 Медики Тернопільської обласної дитячої лікарні Алла Філюк та Світлана Євтушенко отримали почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up