На проспекті Злуки чоловік влетів під колеса автівки

На проспекті Злуки чоловік влетів під колеса автівки
На проспекті Злуки сьогодні, 15 травня, автомобіль збив чоловіка. Дорогу чоловік переходив поза межами пішохідного переходу, повідомили читачі "RIA плюс"

- Це трапилось о 18.10 - 18.20 на ділянці дороги між зупинками "Текстильник" та "Універсам",  - каже тернополянка Тетяна. - Ми їхали у автівці відразу за тією, яка збила. Чоловік з'явився просто з кущів і втрапив під колеса. Водій, мабуть, його не побачив. З-під авта виднілись тільки голова і плечі.

Після повідомлення читачки ми уже за 15 хвилин були на вказаному місці. Втім, ані потерпілого, ані автівки  на згадуваній ділянці не було. Однак інформацію про наїзд  підтвердили телефоном працівники ДАІ.

- Близько 18.10  водій Peugeot Рartner, 1980 року народження, скоїв наїзд на пішохода, чоловіка 1981 року народження, - повідомив інспектор УДАІ Микола Ігнатченко. - Пішохід переходив проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу.
Чоловік, за попередніми даними, отримав  закриту черепно-мозкову травму,  струс головного мозку.  Його відвезли  в обласну лікарню.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    А ще, пішохід був дуже-дуже пяний!!!
  • Anonymous

    От впаяли б тому пішоходу штраф та моральну шкоду водієві, то може було б уроком. Але в нас все навпаки - пішохід ще й з водія три шкури здере, от тому і летять на дорогу не дивлячись. Бажаю пішоходу скорішого виздоровлення, а іншим нехай буде наука - перед тим як випертись на дорогу пішохід повинен впевнитись в тому що це для нього безпечно.
  • Anonymous

    Та що ви мелете.не було вже через 15 хвилин нікого!? Я там проїждав одразу після того як сталося.і потім ще раз з Епіцентру вертався.то вже було десь 19:10 і було там і "оформлення ДТП".і !криміналісти/лаборанти" чи хто там вони на 7-иму жигулю і сірого кольору пиріг.учасник ДТП Сама ДТП сталася біля заїзду на АЗС Автотехсервіс. І перебігають там постійно придурки пяні.і мамочки з дітьми.хоча недалеко пішохідний перехід...
  • Anonymous

    У ПОЛЬЩІ ЗДАЄТЬСЯ ШТРАФ 50 ЗЛОТИХ ЗА ТЕ ЩО ПЕРЕЙШОВ НА ЧЕРВОНЕ АБО В НЕ ДОЗВОЛЕНОМУ МІСЦІ

    Anonymous reply Anonymous

    100))знаю)))

    Anonymous reply Anonymous

    Так 50 злотих.а скажеш йому давай дам 25 і я пішов.то він тобі ще впаяє за дачу хабара...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up