Партнер рубрики Події

"Шоу RIA" (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

"Шоу RIA" (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)
Розіграш 49 цінних подарунків та автомобіля Daewoo Matiz вартістю півсотні тисяч гривень відбудеться поміж передплатниками "20 хвилин" та "RIA плюс" на міському стадіоні у неділю, 13 травня.

- Претендентом на 50 цінних призів, зокрема головний – автомобіль, може стати кожен охочий. Адже передплатити газети можна і зараз, і навіть біля стадіону в день шоу до 19.30, - каже віце-президент з маркетингу і промо Медіа Корпорації RIA Юлія Бадяк. - Передплатити наші видання потрібно на суму близько 100 гривень. Це мізер, порівняно з вартістю подарунків та автомобіля. Його може отримати будь-хто з наших читачів.


Минулого року, нагадаємо, автомобіль від RIA виграла тернополянка Марія Вівчаровська.
- Я не сподівалася виграти що-небудь. Навіть іти на шоу не хотіла. Мені ніколи не щастило, - одразу після вручення ключів від новенького авто сказала щаслива переможниця.


 Передплатити видання можна у редакції газет на вулиці Дубовецькій, 1б. Також можна запросити кур'єра, зателефонувавши за номером 43-00-50, та оформити передплату вдома чи в офісі.
- Хочу нагадати і наголосити, що ті, кому пощастить виграти призи, можуть забрати їх лише за наявності паспорта і особисто, - каже пані Бадяк. - Буде дуже прикро, якщо переможець не зможе забрати свій виграш, бо не матиме при собі паспорта.

Відео дня
>
Ті ж тернополяни, які наших газет не передплачують, але завітають на шоу, яке, нагадаємо, розпочнеться о 18 годині, отримають масу яскравих вражень.


 - Вхід на міський стадіон, де відбудеться його відкриття та "Шоу RIA-2012", - безкоштовний для тернополян, але за запрошеннями, - пояснює пані Юлія. – Це зробили для того, аби не було тисняви та дискомфорту. Проте, думаю, всі, хто має намір побачити шоу, – його побачить. Свято триватиме довго, хтось йтиме, хтось приходитиме. Якщо ж будуть вільні місця, правоохоронці впускатимуть навіть без запрошення. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Anonymous

    я не бачив
  • Anonymous

    Все було красиво на стадіоні.Якби не одне але- туалет....Стидоба. Це щось страшне.Жодне кафе не відкриють у місті коли туалету немає чи він не відповідає нормам.А тут... Жінки тадівчата були змушені заходити в те ж відділення що і чоловіки.Їхні хлопці прикривали їх по закутках куртками. Перед тим таке ж відбувалось і на святі випускників.Дівчата в бальних платтях змушені були заходити в цю споруду ,не знаю як її навіть назвати...
  • Anonymous

    20:20, кіна так і нема... йду покурю

    Anonymous reply Anonymous

    тре було раніше покурити, то б певно і кіно пішло б скорше :)

    Anonymous reply Anonymous

    чиста правда)

    Anonymous reply Anonymous

    є трансляція. перепрошуємо за незручності
  • Anonymous

    довго ше чекати ???? шо то за організація дійства така??? соромно підставляти народ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up