"Ну погоди!" заборонили у Росії до показу на ТБ у денний час

"Ну погоди!" заборонили у Росії до показу на ТБ у денний час
Мультфільм, який всі дивились у дитинстві з 1 вересня у Росії будуть показувати по телевізору після 23.00.

У Росії внесли зміни в закон "Про захист дітей від інформації, що завдає шкоди їх здоров'ю та розвитку", згідно з яким мультиплікаційний серіал "Ну, погоди!" потрапив в категорію фільмів "18+".

Відео дня
>

 

Коментарі (18)
  • Anonymous

    господи, та ж ніхто нічого ще не забороняв. одна дура щось собі припустила. стало блогерських пустодзвонів підхопили. знову ж якийсь дурень в 20 хв. настрочив. і маса це "зхавала"

    Anonymous reply Anonymous

    Ти правий
  • Anonymous

    Ну добре що Украинци розумнише
  • Anonymous

    ГАЙДАЙ-дивіться по вікіпедіїТРОХИ ЗНОВ НАШ!!.УКРАЇНЕЦЬ.Але його фільми КАВКАЗЬКА ПОЛОНЯНКА,БРМЛЬЯНТОВА РУКА ІВАН ВАСИЛЬОВИЧ МІНЯЄ ПРОФЕССІЮ-ЦЕ ШЕДЕВРИ РАДЯНСЬКОГО МИСТЕЦТВА,А НУ ПОГОДі-ЦЕ КЛАССИКА СВІТОВОГО МУЛЬТИКА.Мені вже 40,дітям 17 і19,І дивимось його завжди.І завжди цікаво.
  • Anonymous

    моя дити в сім років дивиться універ а крещеб ну постривай дивилась
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:02 Скільки людей в кожній з областей України в розшуку за ухилення від мобілізації 13:20 У Тернополі ремонтують дороги та тротуари: де відбудуться роботи 20 травня 12:35 На Тернопільщині зросла кількість хворих на ГРВІ та грип 12:07 Дитину збили на пішохідному переході у Тернополі Від читача 13:44 «Якісна освіта стає ще доступнішою». У Тернополі відкрили освітньо-культурний Гончаренко центр 11:30 На автодорозі в Чортківському районі загорілася легківка 11:02 У Тернополі відбувся перший забіг з Ліги Run4Victory play_circle_filled photo_camera 10:37 21—24 травня на Східному і Дружбі будуть тимчасові перебої з водопостачанням play_circle_filled 10:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 09:30 Графік відключення електрики на Тернопільщині на 20 травня 09:01 Хто, де та кому може видавати повістку за новим законом, який вступив у дію з 18 травня 08:00 Зупинилось серце воїна з Чорткова Михайла Пакуляка 21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up