Партнер рубрики Події

"Один співав біля ялинки: "Я думав, що то місто, а то - Тернопіль..."

Тернополяни скаржаться на сміття біля головної ялинки міста. Але самою ялинкою задоволені.

Хвалять за красу головну ялинку Тернополя, що на Театральному майдані, жителі міста та їхні гості. Водночас люди нарікають на те, що майдан 1 січня засмітили і там було багато нетверезих.

На Театральному 1 січня було велелюдно. Разом із тим, дехто свідомо "тікав" з цього місця.

— Там було повно розбитих і цілих пляшок з-під спиртного. Та й нетверезих було немало. Один чоловік навіть співав: "Я думав. що то місто, а то - Тернопіль - село...", — розповідає тернополянка Іванна, яка побувала на майдані у перший день 2012-го. — Тому ми поїхали до ялинок, що біля фабрики "Нової". У цьому місці п'яних не було, але було багато молоді, люди приходили сім'ями.

Відео дня
>Тернополянка каже, що навіть фото на фоні головної линки міста після 22.00 1 січня було робити складно через сміття і п'яних.

— Але сама ялинка дуже гарна, — додає Іванна.

Натомість тернополянину Петру Гарматюку, який приїжджав у наше місто із району спеціально до ялинки, на Театральному сподобалося.

— Усе освітлено, коляди лунають. Наскільки знаю, ніде, крім Тернополя, в області такої краси немає. А щодо п'яниць, то головне — не йти на майдан увечері самому. Тоді і весело, і не страшно.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    Головне щоб в москалів було гірше. Чекаємо в коментах свідомих поцреотів які розкажуть що на донеччині та в Москві ще гірше і всім нам стане краще на душі.
  • Anonymous

    до ялинки не ходимо, там не Новий рік, а фронт наступає, тільки не вгадати звідки, швидше вже закінчилися б свята з тією стріляниною. Це жах, діти маленькі і куди вцілить та петарда. Дикарі. Кому вже так хочеться стріляти, то дасть Бог ще дочекаються і так вже насолодяться. Життя довге...

    Anonymous reply Anonymous

    Все вірно - в нас не правоохоронні органи а стадо баранів які не знати чого туди йдуть працювати. Згадайте напівправду а може й правду як Гітлер свого часу вчив німців до порядку. Розстрілювати це вже крайнощі але дубінатором дебілам можна по почках пройтись. І через рік другий до дебіла дойде теза про правопорядок.

    Anonymous reply Anonymous

    А западенці все за Гітлером сумують...

    Anonymous reply Anonymous

    та томушо поки дрючком не звізданеш то не дойде,вот про шо мова...
  • Anonymous

    дуже повеселив хлопчина в противогазі біля ялинки)

    Anonymous reply Anonymous

    Хлопчина був не в противогазі,Це він так насправді виглядає(коли вип"є).А якщо серйозно-ялинка супер,плазмотрон-теж непогано,а культури-НОЛЬ.Не вміють наші люди культурно аеселитись.Пусті бутилки через плече на голови інших,педарди під ноги,пяні матюки на весь Тернопіль-це не забава,це дикунство.Яку б ялинку не ставили,як би її не прикрашали,скільки б не прибирали на площі-якщо ми себе будемо вести як свині то ми з любого свята ШАБАШ зробимо.

    Anonymous reply Anonymous

    Або на голови інших людей бутилками а ще хтось згадає фільм про війну і ялинка буде для нього танком і тоді гранату ( бутилку ) і вперед на ворога !!! Можна хоч фільм знімати !!!

    Anonymous reply Anonymous

    Плазмотрон - лохотрон
  • Anonymous

    іти до ялинки в новорічну ніч це самогубство, а якшо з дитиною то я взагалі мовчу....був свідком того як пуста бутилка з під шампанського полетіла прямо в натовп...це пздц...і ці пітарди вже замахали, реально заікою можна стати...цеж не пітарди, це вже гранати бля...а менти тупо стоять, руки за спиною поскладають і косять під крутих пацанів хочемо жити в нормальній державі, а самі сремо там де живем...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up