Партнер рубрики Події

Отруєні собаки вмирають на очах у перехожих

Отруєні собаки вмирають на очах у перехожих
Уже вкотре у Тернополі труять бездомних собак. Цього разу в конвульсіях тварини билися на вулиці 15 квітня. Страшне видовище бачили багато перехожих, серед яких і діти.

 Подія вразила тернополян які працюють неподалік. Про те, що трапилося, у редакцію повідомили представники організації, яка захищає безпритульних тварин "Ноїв ковчег"
- Це ж стерилізовані мирні собаки були! - каже продавець на ринку неподалік Світлана Рубан. - Люди тут усі просто в шоці. Страшно дивитися як ці собаки мучаться!
Зі слів тернополян це уже не перша тварина, яка загинула у цьому районі.
Що скажуть комунальні служби стосовно цього випадку, читайте у продовженні матеріалу згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (87)
  • Anonymous

    де підтвердження того, що це отруєння? була експертиза тіла собаци? якщо ні, то ми читаємо жовту пресу

    Anonymous reply Anonymous

    на київській 11 лежить отруєна собака.

    Anonymous reply Anonymous

    а може вона не те з'їла невідомо де. причому тут комунальники? моя знайома курку Гриль поїла, то 5 днів лежала в кімнаті - тільки до туалету бігала. І це гомо сапінс.
  • Anonymous

    Скоріше би потруїли біля Ласкаво Просимо на Дружбі. Боюсь ходити як біжать по тротуару. А те, щщо кажуть, що кидаються собаки тільки на поганих людей, то невірно.їде машина,чи велосипедист-звідки собака знає хто там і яка це людина?Екстрасенси? То хай органи дер влади беруть їх на поводок і находять бандітів.І цікаво як ті собаки допустили, що магазин пограбували, .вони ж на поганих людей кидаються? Собака -це дика тварина, яку треба тримати на шнурку,якщо вона не дресована.Такщо ті зграї правильно роблять, шо ліквідовують. Відстрілом,чи отрутою,чи руками ловлять, - я хочу спокою на вулицях. Надала підтримую за це рішення! Нарешті буде порядок з тими псами на вулицях.

    Anonymous reply Anonymous

    собаки стають дикими через людей. купили - погралися- надоїли = викинули. все. більше і не треба. "ліквідовувати" може кожен, а от навпаки щоб було - зась, моя хата скраю. існують гуманні методи - якщо вже в крайньому випадку. і не треба тут говорити боюся не боюся - жодного разу на мене собака не загавкала! скільки б їх повз мене не пробігало, направду, було і 2 і 10. і нічого, побігли собі далі. щодо некомфортності - весна і т.д. - потрібно стерилізувати їх, а не травити. чого люди дітей вчать????...

    Anonymous reply Anonymous

    ото правильно сказали
  • Anonymous

    ЖОРСТОКІСТЬ НІКОЛИ НЕ ВИПРАВДАНА ЖОДНИМИ НАМІРАМИ!!! ОСЬ ІСТИНА. СПЕРЕЧАЙТЕСЬ - НЕ СПЕРЕЧАЙТЕСЬ, І ЦИВІЛІЗОВАНЕ СУСПІЛЬСТВО ВИЗНАЧАЄТЬСЯ СТАВЛЕННЯМ ДО ТВАРИН, ЧИМ ГУМАННІШЕ ВІДНОШЕННЯ ДО МАЛЕНЬКИХ НАШИХ ТВАРИНОК - ТИМ ГУМАННІШЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЛЮДЕЙ, ЩО НАВКОЛО НАС. ОЦЕ - ФАКТ.
  • Anonymous

    ті хто пише про відстріл або усипання звісно гуманними методами праві адже розуміють проблему
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up