Партнер рубрики Події

Подавати показники за газ тернополяни можуть через Інтернет

Подавати показники за газ тернополяни можуть через Інтернет
Подавати показники вчасно радять тернополянам працівники Тернопільміськгазу. Від цього залежить правильність нарахування місячної оплати

- Вирішила подати показники за газ, та мені відмовили, - звернулася у редакцію "20 хвилин" читачка Ярослава Михайлишин. - Сказали, що запізно і подавати треба було швидше. Але зробити це швидше у мене просто не було змоги - я лежала у лікарні. Тепер не знаю, що мені робити і куди звертатися. То що ж робити у такому випадку?
За словами голови наглядової ради “Тернопільміськгазу” Віталія Бобрівця, у жителів міста доволі часто виникають такі запитання. Дехто просто не встигає або забуває подати показники вчасно, після чого в людей виникає низка запитань з цього приводу.
- До якого числа можна подавати показники?
Показники треба подавати кожного місяця з 25 до 1 числа. Такі умови для всіх жителів міста. Зробити це можна за телефоном 52-46-95. У той місяць, коли людина вчасно не подала показників, їй нарахують оплату в межах санітарної норми. Якщо вона використала газу менше, оплата перейде на наступний місяць.
- Що робити, коли показники подали невчасно?
- Такі ситуації варто запобігати і подавати показники об'єктивно вчасно. Та коли вже така ситуація трапилася, варто самому прийти в “Тернопільміськгаз”, щоб написати заяву. Її обов'язково розглянуть у місячний термін. Вже тоді ми зможемо чітко вияснити, скільки газу використала людина. Особливо важливо подавати показники вчасно тим людям, які мають пільги. Від цього залежить правильність нарахування субсидій. Бувають випадки, коли людина захворіла чи лежить у лікарні, тоді я радив би просити допомоги у родичів. Хай хтось із рідних допоможе правильно і вчасно подати показники.
- Яким іншим способом ще можна подавати показники?
Окрім телефону, показники можна подавати в будь-якому відділені банку при оплаті комунальних послуг. Також це можна зробити в “Тернопільміськгазі” за адресою: вулиця М. Шептицького, 20. Досить зручно подавати показники через Інтернет, зробити це можна на нашому сайті www.tmgaz.te.ua.

Мар'яна Боднар, 0-97-063-32-41

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Хороша ідея! Але подаю показники через сайт міської ради. Проте, останнім часом виникають проблеми з показниками за електропостачання: показники подаю, а в РЕС вони не доходять і мені нараховують "додаткові" КВати.... Неодноразово сварився з РЕС, але це- марна трата часу та здоров'я!!!! Навіть не знаю, як далі бути... На роботі з 9 до 18 , ті служби - також працюють в цей же час... через обід не встигаю....
  • Anonymous

    Дякую, що знайшли помилку, вона механічна. Правильно http://tmgaz.te.ua
  • Anonymous

    Досить зручно подавати показники через Інтернет, зробити це можна на нашому сайті www.tmgas.te.ua. Кілька раз пробував - ні одного разу показники прийняті не були.

    Anonymous reply Anonymous

    я взагалі не можу зайти на цей сайт .. але зручно (((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up