На запитання відповіли LOS COLORADOS (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

На запитання відповіли LOS COLORADOS (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Цих гостей ми вже давно чекали в нашій студії! Але хіба їх спіймаєш у Тернополі?

Учасники гурту LOS COLORADOS - Ростислав Фук і Сергій Масик взяли участь у традиційному он-лайн спілкуванні на сайті 20minut.ua. Вони відповіли на запитання наших читачів 6 лютого 2013 р

Розмова була дуже цікавою, місцями навіть вибуховою. Насправді, хлопці виявилися співрозмовниками із хорошим почуттям гумору. Відповідали чесно. Не ображалися на некоректні дописи читачів. Більше того, усіх без винятку - і шанувальників, і критиків - запрошували на свій концерт.

На додачу - пообіцяли записати цього року альбом ВЛАСНИХ пісень...

Відео дня
>"Сподіваємося, що у 20 хвилин впишемося! ;)" Ось із таким гаслом вони й прийшли до нас у гості. Хоча зустріч тривала традиційно - із 17.00 до 18.30. Нудно нам не було. Час злетів у такому товаристві дуже швидко. Ви все зможете побачити і послухати у запису!
 

Варто також додати, що діловід ватаги Los Colorados відомий тернополянам чоловік Юрко Зелений. Тому не дивуйтеся стилю подання наступної інформації.

Молода тернопільська ватага вмить здобула відомість після їхнього дотепу-переспіву на забійник Кейті Перрі Hot&Сold: у прочитанні LOS COLORADOS співанка стала іменується "Пісня Каті Перової − Ти гарячий і холодний".
Оливи до вогню підлило й те, що кадри з тернопільського Смайл ТіВі показали на відомій у США розвайжалівці Елен ДеЖенерес (Ellen DeGeneres Show), де заводійка оголосила хлопців, як ватагу "з України − країни, що розташована десь поблизу Канади − але точно не в США!". У підсумку на сьогодні сукупна кількість переглядів ролика LOS COLORADOS з переспівом Кейті Пері лише на одному джерелі сягає 3,7 млн разів! Сумарна ж кількість усіх переглядів видива перевалила за сім мільйонів! Цей здобуток можна вважати найбільшим серед усіх Українських виконавців за весь час існування вітчизняної галузі видовищ та розваг.

Відзначила тернопільську ватагу і сама Кейті Перрі, розмістивши "колорадівський" переспів у своєму мереж-щоденнику (запис від 23 березня 2009 р.). Її відгук про "жуків" був стислий, але ємний: inspiring − тобто можна перекласти як наснажливо.

Улітку 2011 року в житті співочої четвірки сталася карколомна подія, яку можна порівняти хіба з ви?гранкою в американську "зелену карту"!:о)) Провідний німецький канал ZDF запросив LOS COLORADOS взяти участь у записі та зніманнях телевізійної зазивки до першості з копаного м'яча "Евро-2012"! Для неї "колорадоси" переспівали на свій жартівливий лад відомий західний забійник I Like It Move It.

Після цього розпочався "німецький" відтинок творчості групи. Гудіям запропонувало співпрацю видавництво Motor Music, відоме зокрема тим, що саме воно випустило у світ усі ранні, класичні так би мовити, платівки такої мало кому вже нині відомої зграї, як Rammstein ;о)) Січень-вересень 2012 року LOS COLORADOS прожили у Берліні, постійно концертуючи майданчиками Німеччини, а також беручи участь і різних теле- та радіо-шоу. Загалом, команда намотала німецькими автобанами понад 20тис. кілометрів у мандрах від виступу до виступу. А найцікавішими здобутками для себе хлопці окреслюють кілька подій.

Насамперед, гурт двічі виступив перед Бранденбурзькими воротами у Берліні перед мільйонною авдиторією! Сталося це на Фан-Милі під час ¼ фіналу та фінальної зустрічі у футбольній першості "Евро-2012". Погодьтеся, далеко не кожному західному виконавцю доручають таку поважну місію, а тут − прості хлопці з Тернополя... ;))

По-друге, переспів LOS COLORADOS на I Like To Move It дістався 44 сходинки щотижневих загально німецьких радиво-щаблів! Так, звісно, до першого десятка ще далеченько, але як для початку, погодьтеся, зовсім не зле! У будь-якому разі, це найвище досягнення в іншоземних гіт-парадах серед усіх вітчизняних виконавців.
І нарешті, останнє − четверте особливе: група видала на німцях свою першу платівку Move It! Зрозуміло, що ця платівка була спрямована насамперед "на вивіз", тобто на західно-европейського слухача. Саме тому більшість співанок у ній лунають англійською. Запис здійснювали у звукотвірні FUZZ FACTORY, а головним звукотворцем кружала виступив ніхто інший, як Міхаель Тібез (Michael Tibes), за плічми якого співпраця з таким виконавцями, як Helloween, Sarah Brightman, Kingdom Come, AL Bano & Romina Power та багато багато інших.

Стрижнем цього пісенника є переспіви на такі західні забійники, як Be My Lover (La Bouche), U Can't Touch This (MC Hammer), Du Hast (Rammstein), Rhythm Is A Dancer (Snap!), The Passenger (Iggy Pop) та низку інших. Усі вони у прочитанні гурту набули знакового "колорадівського" звучання: полька-панк.
Разом із тим, третину плити зайняли власні, авторські награння, які, щоправда, було підігнано під англійську та німецьку мови, подекуди з вкрапленнями української. Зокрема, на кружальце потрапили знані вже з виступів наживо Моя Мила, яка в "експортному" прочитанні називатиметься My Sweet Mila; а також моторний Інді Бой англійською мовою.

Зараз ватага напрацьовує матеріал на другу платівку. Піснесховище LOS COLORADOS налічує під 60 пісень, які, зрозуміло, не годен було втиснути в один альбом. Зокрема поза платівкою залишилася низка забійників гурту на "сільськогосподарську" тематику − у суголос назві команди. Річ у тім, що рок-набуток групи покищо залишається відомий дуже давнім шанувальникам "колорадосів", проте кожен, хто ці пісні бодай раз почує наживо − вже надовго запам'ятовує мелодію та приспіви таких гітів, як "Помідори", "Корова", "Рілля", "Тьотя Люба", "Циці-годівниці". Воно й не дивно, бо в них велику частку посідає дотеп, жарт та висміх!


Утім, LOS COLORADOS обіцяють, що в оглядовому майбутньому широкий слухач ще відкриє для себе інший о?браз ватаги − і пізнає таки власні, авторські пісні гурту, які нічим не поступаються за "колорадівські" переспіви. У перших числах грудня 2012 року, завдяки мережі ФДР МЕДІА СЕРВІС полетів перший радіо-провісник про це − пісня про тещу "Твоя Мама (Як скажений олень)". Хоча ця співанка увійшла вже до першої платівки, насправді її можна вважати початком плити наступної!

Нагадаємо читачам, що запитання слід залишати під цією новиною, формулювати їх чітко та лаконічно. Нецензурна лексика, дописи, що не стосуються теми, модератор видалятиме.

Довідка
На поточну мить пере?співна збірня ватаги у стилі "полька-панк", зокрема, містить:
I Like It Move It (Real 2 Real)
Hot & Сold (Kate Perry)
Trash (The Whip)
Duck Sauce (Barbara Streisand)
Highway to Hell (AC/DC)
Seven Nation Army (White Stripes)
Be My Lover (La Bouche)
My Humps (Black Eyed Peas)
I Love Rock-n-Roll (Joan Jett)
Tik Tok (Kesha)
Sex On Fire (Kings Of Leon)
One More Time (Daft Punk)
King of My Castle (Wamdue Project)
The Passenger (Iggy Pop)
U Can't Touch This (MC Hammer)
Let it Be (The Beatles)
Du Hast (Rammstein)
Рілля в ілюмінаторі (первинно: "Земля в иллюминатаре", ВІА "Земляне")
Цей далеко не вичерпний перелік, який, до всього, постійно та несподівано поповнюється...

СКЛАД ВАТАГИ:
Руслан Приступа (Руслонь ПристИпа) − спів, гітара, баян;
Ростислав "Рослик" Фук − гітара, вусла, підспів;
Сергій "Хуна" Масик − бас-гітара, контрабас, підспів;
Олександр "Лесик" Драчук − ударні, бу?хало, підспів;
Саня "Грубий" Дубровін − звукар й умілець на всі руки.
Про ватагу можна прочитати на сайтах: http://www.loscolorados.info, http://www.loscolorados.de, http://www.facebook.com/LosColorados.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • Anonymous

    Паца молодці так тримати!!!! тіки одна вам настанова працювати працюва працювати.....і побільше творчості.....а невдоволених було буде і є завжди багато....
  • Anonymous

    Ви прикольні чуваки!!!
  • Anonymous

    вражає абсолютна відсутність рівня освіченості і розуміння культури наших людей.. як можна цю клоунаду прославляти? далеко і довго ше нам до європи. на жаль.. пацани молодці що заробляють, живуть цікаво і добре граючи вар ята , але їм в камеді клаб чи цирк треба а не на різні музичні олімпи і.т.д

    Anonymous reply Anonymous

    До Андрій 05/02/2013 08:42 Частково ми вже відповіли, якщо переглянути попередні дописи. А щодо Європи – кілька слів окремо. Повірте, їм - далеко до України. Матеріальне там є, але людям нудно. Ми півроку там фактично гастролювали. Різне бачили. Німці приязно ставляться до українців. Переймаються нашими проблемами. Ми постійно чули запитання про Тимошенко. Згодом ми привезли людей, які нас запросили у Німеччину, сюди, показали їм Ходачків. Сподобалося! У них – ті самі корови і кури. Тільки дороги там кращі.
  • Anonymous

    Мені теж неподобається їхня музика !!!

    Anonymous reply Anonymous

    Тупі кавери на хороші хіти !!!

    Anonymous reply Anonymous

    До Т 04/02/2013 09:13 Ви маєте право на свою думку...Дивно тільки, коли мені не подобається, то я не дивлюся чи не слухаю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up