Партнер рубрики Події

Причини смерті Марії Деркач з'ясовує комісія з міністерства

Причини смерті Марії Деркач з'ясовує комісія з міністерства
Кілька комісій досі з'ясовують причини смерті 26-річної Марії Деркач. Сьогодні, 25 січня до Тернополя приїхала комісія із Міністерства охорони здоров'я. У її складі аж восьмеро чоловік, повідомив начальник відділу охорони здоров'я міськради Ростислав Левчук.


- Ця ситуація набрала широкого і справедливого резонансу, - каже він. – Ми зацікавлені в об'єктивній перевірці.

Загалом перевірки з приводу смерті Марії Деркач проводить комісія, призначена міським головою, головним управлінням охорони здоров'я облдержадміністрації, відділом охорони здоров'я міськради. Окрім того, розслідування проводить обласна міліція. Там вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 140 КК України – "Неналежне виконання професійних обов’язків медпрацівниками". Усі перевірки під контролем прокуратури області.

Нагадаємо, 26-річна Марія Деркач, яка хворіла на вірусну пневмонію, померла 11 січня у міській лікарні швидкої допомоги. Після проходження процедури комп’ютерної томографії дівчина почала задихатись, а в той час у кисневому балоні закінчився кисень. Безпорадний брат, на руках якого залишили хвору, нічого не зміг вдіяти. Поки принесли балон із киснем, було вже пізно… Не допомогли і заходи реанімації... Рідні Марії вважають, що її можна було врятувати і померла вона через помилку та недбалість лікарів.

Відео дня
>Марія Деркач померла через недбалість медиків, переконані її рідні (ОНОВЛЕНЕ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (92)
  • Anonymous

    в неї був туберкульоз і всі це знають, достатньо, про неї говорити
  • Anonymous

    вона сука
  • Anonymous

    Ситуація, звичайно жахлива, але в 2-їй лікарні вистачає висококваліфікованих, порядних лікарів. Хочеться подякувати їм за їхню непросту та клопітливу працю, зокрема: головному лікарю Кміті В.В., працівникам реанімаційного відділу, хірургам, Польовчику В.І., Складенюк Л.І., Галині Павлівні, Аллі Михайлівні, Оресту Омеляновичу, працівникам фізіотерапевтичного кабінету, працівникам лабораторії та багатьом, багатьом іншим, які день-в-день професійно виконують свої обов’язки. З повагою до Вас вдячні пацієнти.

    Anonymous reply Anonymous

    Ага-ага....хвали мене мій писочку - бо тебе розврву!!!
  • Anonymous

    Якби дохтори е брали "подяки", проекурори б чесно розслідували, а судді чесно судили, то всі вони би їздили на "запорожцях" і жили б в "комуналках". Хочу відмітити, що дохтори в цьому списку таки найбідніші :))))))))))

    Anonymous reply Anonymous

    та не їздили, була б тоді нормальна країна, і їздили б на седанах середнього класу, або простих кросоверах. і була б хороша економіка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up