Ремонт залізниці ледь не закінчився трагедією

Ремонт залізниці ледь не закінчився трагедією
Халатність на залізниці. Робітники і звичайні пасажири “Укрзалізниці” могли постраждати під час робіт із модернізації колії, які проводили біля вокзалу. Адже металевий блок летів просто у людей

 Величезний шматок металу полетів у напрямку колійовців і пасажирів під час робіт із модернізації колії на залізничному вокзалі у Тернополі.
Частина залізничного підйомного крана із гуркотом відірвалася від колії, яку він пробував демонтувати, і захиталася, як маятник, у різні боки, повиснувши на сталевих тросах. Робітники та пасажири встигли відскочити убік, тому ніхто не постраждав. Інцидент, який трапився через порушення техніки безпеки, залишився б непоміченим, але тернополянин Віктор зазняв усе на відео та надіслав його у редакцію “20 хвилин”.
- Я проходив через залізничний вокзал і помітив, що робітники, які працювали на колії, бігають, кричать і взагалі якось метушаться, - розповідає чоловік. - Вирішив зазняти це все на відео — ніби передчував, що у такому поспіху щось може трапитися. Раптом металева балка, яка важить декілька тонн, зривається та летить у людей.
Пасажири, як видно на відео, почувши голосний скрегіт металу, кинулися навтьоки, це й врятувало їх.
- Усі були просто шоковані! - каже Віктор. - Хтось із пасажирів одразу почав телефонувати до керівництва вокзалу. Інші просто віддихувалися. Було помітно, що робітники теж налякані. Кран відразу від’їхав убік, і роботу припинили. Розуміли, мабуть, що через чиюсь халатність могли із життям розпрощатися.
На сайті 20minut.ua з’явилися свідки того, що трапилося.
“Был свидетелем этого треша. Стремно”, - написав у коментарі під відео користувач під ніком DVJ Burzhuy.
На Львівській залізниці про інцидент не знали.
- Там і справді відбуваються роботи з модернізації залізничної колії, - повідомили у прес-службі Львівської залізниці. - Однак про інцидент ми не чули. Переглянемо відео і дамо відповідь.
За три дні, які минули після запиту кореспондента, залізничники так і не з’ясували, хто винен у тому, що трапилося. Також не відповіли на запитання, чи зроблять щось, аби такого більше не повторилося. Відповідь пообіцяли дати згодом, бо ще з’ясовують подробиці інциденту.
До слова, роботи з модернізації колії проводять і далі. Тим часом на один із перонів пасажири зможуть виходити, не користуючись металевими східцями потяга.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Щось автор відео лукавить, та дівчинка на передньому плані, а не роботяги швидше за все його зацікавили )))
  • Anonymous

    маємо технічні проблеми з відео. просимо вибачення за незручності

    Anonymous reply Anonymous

    спасібо за відео! автор відео везунчик )
  • Anonymous

    де то відео ??? давай зреліща !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up