Росія та Польща зіграли внічию 1:1

Росія та Польща зіграли внічию 1:1
Поєдинок другого етапу Євро-2012 у групі А між Росією та Польщею сильнішого не визначив. Росіяни, після розгромної перемоги над чехами не зуміли продовжити переможну серію, але залишилися на першому місті у групі.

Поєдинок відбувся у столиці Польщі - Варшаві. Ще до стартового свистка неодноразово вболівальники обох команд влаштовували сутички у місті. Польська поліція отримала чималу порцію роботи.

Щодо самої гри, то першими рахунок відкрили росіяни - голом відзначився Алан Дзагоєв. Але зберегти перевагу підопічні Діка Адвоката не зуміли. У другому таймі капітан збірної Польщі Якуб Блащиковські потужним ударом встановив остаточний рахунок на табло - 1:1.

Після двох турів у групі А очолює турнірну таблицю Росія, яка набрала 4 очки. Чехія йде другою (3 очки), а поляки - треті (2 очки). Замикає четвірку збірна Греції, яка може похвалитися лише одним очком. В третьому турі росіяни зустрінуться із греками, а Чехія позмагається з Польщею.

Відео дня
>На вашу думку, які шанси у збірної Польщі здобути путівку у наступний раунд?
 

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Поляки вже приплили.Суши весла.

    Anonymous reply Anonymous

    Не думаю, що все так однозначно. Точно приплили греки я думаю. А поляки ще можуть з чехами поборотися за перемогу., тим більше як показав 2й тайм із москалями, що пілготовлені вони непогано.

    Anonymous reply Anonymous

    З фізикою в поляків непогано а от з тактикою одноманітно все на Левандовского. Друга гра сусідів теж не " впєчатліла" як і москалів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up