Славнозвісний бігборд із бабусею і котом милуватиме око тернополян

Славнозвісний бігборд із бабусею і котом милуватиме око тернополян
Бігборд із зображенням бабусі і кота встановили у Тернополі. Його тепер можна побачити на Збаразькому кільці. Проте висітиме він там недовго — 3-4 дні.

 

Бігборд із зображенням відомих бабусі і кота встановили у Тернополі на Збаразькому кільці. Проте помилуватися ним тернополяни зможуть лише три-чотири дні.

Відео дня
class="MsoNormal">—Ми вирішили захистити Максима Голосного автора оригіналу цього бігборда, —  — розповідає громадський активіст Іван Омелян. — Він розмістив його у своєму місті Дніпродзерджинську. Через це в нього почалися проблеми, можна сказати політичні переслідування. Його розшукували. Це був дуже серйозний знак політичної цензури. Тому ми виступили за свободу слова в його підтримку.

Кошти на встановлення знаменитого бігборда організатори збирали в соціальних мережах. Багато небайдужих тернополян долучилися до такої акції.  Проте знайти фірму, яка надрукувала плакат і фірму, яка погодилася розмістити його на своєму бігборді було складно.

 

 

—Окрім того, грошей, які ми назбирали вистачить лише на три-читири дні, — продовжує Іван. — Хоча, якби навіть ми назбирали більше, я сумніваюся, що цей бігборд провисів би довго.

Нагадаємо, тиждень тому громадські активісти вже проводили акцію протесту на Театральному майдані в Тернополі із назвою „Геть руки від бабусі і кота!”

—Тоді ми зібралися і принесли із собою своїх домашніх котиків, — додає Іван Омелян. — після акції до нас подзвонив сам Максим Голосний. Висловив подяку і сказав, що допоможе, щоб такі акції та бігборди були у кожному місті України.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • Anonymous

    Автор - БІЛБОРД !!!
  • Anonymous

    ПР-рекламісти сильно відстали від життя, не можуть придумати нових форм агітації за своїх господ. От і використовують старі методи- вивішують за великі гроші всілякий непотріб на білборди. Реакція нормальної людини на ці вивіски з харями- різко негативна. Напркла яніеколи не проголосую за пику, на рекламу якої ктнуті великі гроші, адже це вкрадені в людей гроші. Тобто, голосуючи за цих клоунів, ми голосуємо за злоодіїв.

    Anonymous reply Anonymous

    в наших патриотив що не день то нова перемога мрий -як не в озери кораблики пускають то алею зирок з тузиками зроблять а по мисту страшно издити: А який фальсификат спиртних напоив -продуктив пхають людям им це абсолютно нецикаво; Вже нема чого дивуватися що молодьз кожним роком визжае на постийне проживання за кордон-им то вже казки про соломяного бичка нерозкажеш а яки упири и хабарники свои писки показують по телебаченню и дають итнервью в газетах то дийсно або ми вси дурни що ще невзися за вила и це смиття невикинули або дальше приведем до влади тих самих
  • Anonymous

    яка влада в місті така й реклама, бридота
  • Anonymous

    Ну ось - передвиборчого непотрібу побільшало на наших вулицях...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up