Партнер рубрики Події

Україна офіційно перейшла на біометричні паспорти

Україна офіційно перейшла на біометричні паспорти
Набув чинності закон про введення біометричних паспортів 5 грудня. Паспорти, які були видані до набуття чинності даного закону, не обов'язково міняти на нові.

Закон про введення біометричних паспортів набув чинності після публікації в газеті "Голос України".

Зокрема, основні положення опубліковані в статті "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, засвідчують особу або її спеціальний статус".

Зазначимо, що паспорти, які були видані до набуття чинності даного закону, не обов'язково міняти на нові.

Відео дня
>Нагадаємо, в кінці минулого місяця президент Віктор Янукович підписав закон, що передбачає введення електронних паспортів для українців. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    першим кроком є збір персональних даних. другим кроком є прийняття біометричних паспортів. третім є пластикова картка, на якій будуть усі дані громадянина (смарт карта). останнім кроком – чіпування. Все буде зроблено так , що життя сильно ускладниться без цього, бо закони поставлять людину до такої ситуації, що ти або приймеш чіп (тавро) на праву руку чи чоло і будеш в диявольській системі, або ти поза системою і будеш переносити різноманітні терпіння та гоніння.
  • Anonymous

    Є там один депутаст, що постійно документики власного виготовлення народу впарює, дійшов вже до всієї України, гад. Тепер піде далі, почне ще якісь уругвайські паспорти штапмувати
  • Anonymous

    Наскільки мені відомо з др.СМІ ціна того паспорта 350 гривень..В обігу остаються і закордоні паспорти старого взірця без вказання терміну дійсностіі.....Але наша влада почекає з рік і тоді ьаьах обявить при перехід на біометрику. І ЩЕ ОДИН НОНСЕНС..Термін дії біометр.паспорта 10 років бо потім у ВАС виростуть нові руки і відбитки пальців не співпадатимутьт..АБСУРД.Все для людей і викачка грошей.

    Anonymous reply Anonymous

    в Прибалтиці біометричні паспорти з терміном дії 5 років і справа не в відбитках пальців а в фотографії і так як паспорти навіть для дітей то 10 років навіть забагато тому що як можна буде їхати закордон з дитиною якій наприклад 10-12 років а фото на паспорті 2-4 річної дитини але паспорт дійсний...ціна паспорта в Прибалтиці приблизно 30 євро.

    Anonymous reply Anonymous

    чому 30 евро? я заплатив за нього15 евро

    Anonymous reply Anonymous

    в Естоніі для дорослого паспорт 30,ID - 10 євро, для дітей пенсіонерів інвалідів відповідно - 15 і 5. Або в Латвіі дешевше або ви з льготноі категоріі.
  • Anonymous

    А що тут дивуватися це є лобіський закон котрим хочуть відбити гроші потрачені на вибори. А то що поки не є обовязковим заміна на біометричні паспорти то це питання часу бо спочатку подивляться як це все буде працювати а потім взмахом руки чечетова цей закон зроблять обовязковим для кожного громадянина . Але я скажу так що ось це паспортне питання стоїть на останьому місці бо спочатку треба піднімати свое виробництво і створювати робочі місця також першочергове питання це енергозбереження і багато інших важливих питань
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up