Партнер рубрики Події

Тернополянам обіцяють показати генеральний план

Тернополянам обіцяють показати генеральний план
Сергій Надал дав доручення управлінню містобудування, архітектури та кадастру підготувати публічну презентацію генплану та проекту планування його приміських і зелених зон.

Міський голова дав доручення відділу зв'язків з громадськістю започаткувати окремий розділ «Генеральний план м. Тернополя» на офіційному веб-сайті міської ради. У розділі має бути розміщена інформація з текстовими та картографічними розділами генплану, зокрема у частині архітектурної організації міста та зеленої зони.

«Генеральний план м. Тернополя був розроблений Українським Державним науково-дослідним інститутом проектування міст «Дніпромісто» у 2010 році. Розробник присвоїв документу гриф «для службового користування», оскільки у генплані міститься інформація, поширення якої може ставити під загрозу життєдіяльність міста - зокрема це стосується обмеженя на поширення інформації про інженерні мережі. Сьогодні я дав доручення управлінню правового забезпечення спільно з управлінням архітектури відповідно до чинного законодавства підготувати публічну презентацію та оприлюднити Генеральний план міста Тернополя», - зазначив Сергій Надал.

Повідомили "20 хвилин" у прес-службі Тернопільської міськради.

Читайте також:
Дулю тернополянам, а не межі парків

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    вже продали всю земельку, тепер можна і поплакатись тернополянам, ось які ми бідні , бо всю земельку продали до "Свободи"
  • Anonymous

    :)))))))) смішно.......... це надал обіцяв ще як до влади йшов....... 3 роки пройшло
  • Anonymous

    Та не вже покажуть ??? !!!! як то вони собі зроблять таке западло...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:57 Мешканець Заліщицької громади наловив риби у Дністрі на 70 тисяч 10:13 У Тернополі на місяць зупинили котельню. Де не буде води 09:37 У Тернополі — зміни в курсуванні тролейбуса через ремонт дороги на Микулинецькій 09:02 Зростуть ціни на бензин та алкоголь. Уряд схвалив законопроєкт Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 08:01 Військові тернопільської 105 окремої бригади ТрО отримали нагороди від Міністра оборони photo_camera 22:03 Ховаються у різних куточках міста: а ви бачили усі бронзові мініатюри в Тернополі? photo_camera 21:07 Дев'ятеро в легковому авто: на кордоні затримали «партію» чоловіків-утікачів, серед яких тернополянин play_circle_filled photo_camera 20:02 Присвята друзям, які віддали життя в бою: на Тернопільщині відбулась теренова гра «Гурби-Антонівці» photo_camera 19:02 Вийде «сухим із води»? Чи справді депутат Захарків втік за кордон і яке покарання 18:02 У Чорткові на благодійному аукціоні зібрали чверть мільйона гривень для ЗСУ photo_camera 17:20 У лікарні помер 17-річний Андрій, який із другом потрапив у ДТП на мотоциклі 16:35 Тернопільські хірурги провели надскладну операцію пораненому воїну ЗСУ 15:50 Загинули троє людей, ще семеро — травмовані: за вихідні в області трапилось вісім аварій photo_camera 15:15 У Шумську побили 17-річного хлопця: підозрюють депутата районної ради 14:37 На кукурудзі збагатився на 8,3 млн грн: судитимуть екскерівника держпідприємства з Тернопільщини 14:00 В Тернопільському районі відкрили пам’ятну дошку полеглому воїну Андрію Рудому 13:40 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:10 У Тернополі відбудеться дефіле містян у вишиванках 12:35 Про заморозки на ґрунті попереджають тернопільські синоптики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up