Тернополянина збив у дворі

Тернополянина збив у дворі
Відкритий перелом гомілкової кістки – такий результат наїзду на пішохода в дворі будинку на проспекті Злуки. Свідки розповідають, що людину збив п'яний таксист, а в автоінспекції наразі цього не підтверджують.

Наїзд трапився в понеділок, 17 вересня в дообідню пору. У редакцію у середу зателефонувала жінка, яка бачила наслідки наїзду.


- Я проходила через двір будинку, коли це все вже сталось, - розповідає тернополянка Тетяна, яка відмовилась назвати прізвище. - Вже була міліція і швидка. Молодий чоловік сидів в машині медиків, а його з ноги текла кров. Його повезли у лікарню. Люди на місці розповідали, що на чоловіка наїхав таксист, який, коли вийшов з машини, ледь на ногах тримався. А що б було, якби він на швидкості їхав дорогою?


В обласній автоінспекції підтвердили, що наїзд на пішохода справді мав місце. Водієм виявився тридцятирічний тернополянин. Наразі триває розслідування інциденту.

Відео дня
>
- Повідомлення про наїзд на пішохода в дворі будинку на проспекті Злуки, 8 надійшло приблизно об 11 годині, - розповідає начальник сектору зв'язків з громадськістю обласної ДАІ Микола Лецкалюк. - Водій був за кермом автомобіля Nissan. Оскільки пішохід, 1985 року народженння отримав травми, розслідування проводить слідчий відділ міліції.


Водія після аварії возили на медичну експертизу, але який її результат в автоінспекції наразі не знають. Разом з тим, як повідомив пан Лецкалюк, водієві в будь-якому випадку може загрожувати штраф і навіть позбавлення права керувати автомобілем. Проте вид і розмір покарання визначатиме суд. Щодо постраждалого, то в суді він зможе добитись від водія компенсації витрачених на лікування грошей.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "Тернополянина збив у дворі" - ви свої заголовки взагалі читаєте, автори? Просто жесть...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up