Тернополянин Віталій Пошва лежить у лікарні з опіками та переломом

Тернополянин Віталій Пошва лежить у лікарні з опіками та переломом
Із опіками, переломом та забоями лежить зараз 19-річний тернополянин Віталій Пошва у міській комунальній лікарні швидкої допомоги.

Травми юнак отримав 12 березня на території фірми “Стеллар”. Батько хлопця до компанії не має жодних претензій.
Вибух на фірмі “Стеллар” стався 12 березня близько обіду, повідомив телефоном читач газети “RIA плюс”. Чоловік (прізвище відоме редакції - прим. ред.) розповів, що постраждав хлопець, якого відвезли у лікарню швидкої допомоги.
Юнак з опіками кистей обох рук та обличчя лежить в опіковому відділенні міської лікарні швидкої допомоги.
- Йому зараз не просто. Тому нікого до нього не пускаємо, - каже головний лікар медзакладу Ярослав Чайківський. - Потрапив хлопець до нас 12 березня о 14.00. У нього опіки, переломи та забої. Потерпілий — у стані середньої важкості.
У лікарні кореспондент зустрів батька Віталія Пошви, який опікується сином. Він якраз запитував медсестру про ліки, які вводять хлопцеві через крапельницю.
- У нас усе добре, - коротко відказав чоловік. - Я не маю ні до кого претензій. Ніхто не винен у цьому. Він сам помилився.
На запитання, чи потрібна сім’ї матеріальна допомога на лікування, батько заперечив. Мовляв, їм усе оплатять. Розповісти, чим займався хлопець у компанії, чоловік відмовився.
- Не буду нічого говорити. На практиці він там був, приблизно місяць, - буркнув він.
Тим часом міська прокуратура проводить перевірку за фактом отримання травм на виробництві. Рішення про відмову або порушення кримінальної справи приймуть через 10 днів.
Дирекція компанії “Стеллар” відмовчуєтсья щодо цього випадку.
- Ми нічого не чули про вибух. Хоча ви не перші, хто телефонує і запитує про це. Думаю, що це якась провокація. Ми обов'язково почули б, якби щось трапилося, - запевняє менеджер із роботи з персоналом компанії Мирослава (прізвища не назвала - прим, ред.).
Кореспондент була на території компанії вранці 13 березня. Охорона не заперечувала факту, що до них приїжджав працівник прокуратури. Саме на нього послалися, мовляв, триває перевірка, а тому говорити про випадок не можуть.
- Запитайте все у слідчого прокуратури, - радить охоронець. - Хоча я вас запевняю, тут не йде мова про виробничу травму.
Поспілкуватися із керуючим компанії кореспондентові не вдалося, адже він приймає тільки за попереднім записом.
- Наша компанія утримується від будь-яких коментарів, - повідомили кореспондента телефоном.
Про випадок, який стався 12 березня, нічого не знають ні в управлінні МНС, ні в управлінні Держгірпромнагляду області.
- Ми не обліковуємо випадки виробничого характеру, - стверджує начальник служби пропаганди облуправління МНС Ігор Невінський.
- Нічого не чули про це, - каже керівник прес-служби управління Держгірпромнагляду Володимир Клименко. - Чоловік живий? Ми у Київ повідомляємо тільки про смертельні випадки на виробництві.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    жовта преса, фу!!!!!
  • Anonymous

    Нікому нічого непотрібно-і для чого ти казліна написав оце-о?Самореклама-чи дебілізм?

    Anonymous reply Anonymous

    Реально ти правий взагалі пишуть усяку бредятину, краще про щось би добре написали. Та впринципі це 20 хвилин пишуть усяку х..ню

    Anonymous reply Anonymous

    людина травмувалася на виробництві, а всюди вже все схвачено, тому й відмовчуються....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up