Партнер рубрики Події

Тернополянин: "з автовокзалу не виїхати"

Тернополянин: "з автовокзалу не виїхати"
В жоден з напрямів окрім Кременецького з тернопільського автовокзалу не виїхати. З такою інформацією до нас звернувся читач.

 Чоловік, який назвався Володимиром, запевнив, що від ранку 9 березня автобусь в райони та області не їдуть.

- Чого так, не кажуть,- говорить чоловік.- Може погода, але ж все нормально ніби.

Ті ж пасажири, які хотіли приїхати в Тернопіль, також зазнали проблем.

Відео дня
>  - Зранку хотіла з Лубянок  до Тернополя з дітьми поїхати, - каже наша читачка Оксана. - Простояли майже годину, а автобуса так і не дочекались. Повернулись назад.

Працівники автовокзалу  визнали, що проблема є. Це, до слова було помітно й без запитань: біля кас стояли десятки людей так само як і на платформах. Біля віконця довідкової служби обурювались люди.

 - Мій автобус на Франківськ, мав бути ще пів години тому, - сказав чоловік років 25 з вигляду. - Квиток на руках, а виїхати не можу.

Працівники автовокзалу пояснювали людям в чім проблема, а бажаючим повертали гроші. Крім того людей з квитками на автобуси, які не приїхали, садили на інші.

- В області слизькі дороги тому деякі автобуси не виіхали, а інші приіздять з запізненнями, -  пояснила працівниця довідки. -Напевне лиш після обіду проблем вже не буде.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Дійсно від 8 ранку до 10 автобуси не відправляли, крім Кременцькаого напрямку. Реального стану доріг на той момент не знав, але шофер який приїхав з Бучач казав, шо пів дороги "реальне скло - вночі падав дощ який зразу ж замеорз". Дорожні служби в черговий раз "гарно спрацювали" .....
  • Anonymous

    А де ж обіцяний ремонт автовокзалу чи немає часу? Бутріній вже 60 коханцю 50 років це ж остання любов. Який автовокзал які тернополяни? Коханець -Лукинів, бувший шофер автобуса який купив диплома і став депутатом сільради. Тернополяни пам?ятають руїни перед вокзалом де зараз лишився фундамент. Цю споруду Лілька-Лукинів відібрали у власника. А з лівої сторони від автовокзалу де ровери стоїть багато років двох поверхова незаселена споруда яку хоче Бутріна-Лукинів також відібрати у власника. Кинули вони і тернопільський Промінвестбанк. За один 2012 рік щоб приховати податки гопкомпанія три рази міняла назву свої фірми. А ви хочите щоб у пасажирів покращився сервіс? Та нема в них часу займатись цією дурнею.
  • Anonymous

    Ту курву начаольницю приватного автовозалу яка перетворила вокзал в стайню конюшню давно треба посадити.Кидає гроші кда хоче.ЇЇ заступник має в подарок джипа незнаю чи то за роботу чи довгого і грубого х.......я Стид і позор за ворота Тернополя
  • Anonymous

    бред!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up