Тернополяни гуляють парком під звуки сектантських пісень

Тернополяни гуляють парком під звуки сектантських пісень
Всі пам'ятають, як рік тому зносили каплицю невизнаної церкви у парку Національного відродження. Проте парафіян відсутність споруди не зупиняє і далі збиратись біля джерела. Тернополянам доводиться гуляти парком під звуки їхнього співу.

Задум незареєстрованої ніде громади збудувати свою церкву провалився. Вони не мали жодних дозволів на будівництво. Проте, свого місця люди покидати не збираються. Виникає питання – чи мають право сектанти постійно збиратись у місці відпочинку і по суті порушувати спокій жителів. Адже їхні співи чути у другому кінці парку. Гуляючи там ввечері, стає навіть страшнувато наближатись в сторону джерела. Тернополяни розповідають, що у своїх піснях сектанти проклинають кожного, хто їм заважає.

Тернополянин Володимир пригадує, що влітку вислуховував обурення сектантів, коли хотів набрати з джерела води, мовляв, це наша територія, забирайтеся звідси. Також, страшно було дивитись на те, як вони разом з своїми дітьми стоять на колінах і тримають голову на асфальті, поклоняючись Богу. Таке явище можна було спостерігати влітку при високій температурі. Якщо подивитись на моральний аспект, то життя в дітей цих парафіян не краще, ніж в неблагополучних сім'ях.

Кожен має право на вільне віросповідання, але все ж таки потрібно вписуватись в якісь рамки. Для зборів є спеціально відведені місця. Невже парк призначений для цього. І взагалі ці люди потребують певного контролю. Адже таке віросповідання не є адекватним.


 

Коментарі (24)
  • Anonymous

    Краще би бари закривали та інші розпустні місця, а не забороняли поклонятись Богові віруючим людям ! І чому ви називаєте їх сектою? Це якщо церква не дала добро на місце для поклоніння, то це вже секта?

    Anonymous reply Anonymous

    мер також сектант - все стало на свої місця...
  • Anonymous

    А може на тому місці збудувати бар?!
  • Anonymous

    чому жодног разу ніхто не звернув уваги на незаконне будівництво церкви на повороті протасевича-довженка. те що вононезаконне підтверджує і той факт що більшість робіт проводять у ночі. в ночі вирізають дерева , навіть будівельні матеріали привозять посеред ночі. як можна відпочити після робочого дня, якщо за вікном величезний КРАЗ з щебенем реве на всю вулицю. ну а на те, що у себе в кухні я чую усю їх службу і що дзони рівно о 8-й дзвонять -уже й уваги не звертаємо. дурману якогось своїм парафіянам вони точно не шкодують, усі виходять на зупинку якісь заторможені.

    Anonymous reply Anonymous

    Обкурюють ладаном ось народ і кайфує.

    Anonymous reply Anonymous

    Такі Так!Підтримую тебе і вношу пропозицію поставити біля них такі ж колонки і врубати будь яку металл-группу я за Metallika.Може хоть так цих уродів викуримо.
  • Anonymous

    Скажу наступне, вже не побудують на тому місці, але най поспівають, най, щоб було за що притягнути.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up