Партнер рубрики Події

Тернополяни просять помити "це неприємне видовище"

Тернополяни просять помити "це неприємне видовище"
Вже близько трьох тижнів “виблискує” малюнками-графіті нова зупинка на вул. Тарнавського, за яку міськрада заплатила 19 тисяч гривень. Тернополяни скаржаться, що ніхто її не думає мити, а видовище вона створює дуже неприємне.

— Вже близько трьох тижнів проїжджаю повз цю зупинку біля 11 школи і не розумію, чому її досі не помили, — каже тернополянка Ірина Палій. — Це ж жах, розфарбували її тими графіті, таке неприємне видовище. Невже нікому немає до неї діла?

У міськраді ж від зупинки “відхрещуються”.

— Ми займаємося тепер тільки встановленням нових зупинок, — каже виконуючий обов'язки начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології тернопільської міськради Микола Лесів, — Після дня міста будемо облаштовувати ще 15 таких конструкцій. А ті, що вже встановлені ми віддали на баланс КП “Тернорпільелектротранс”.

Відео дня
>В комунальному підприємстві кажуть, що обізнані з таким розпорядженням, але на догляд за цими зупинками ще не встворили спеціальної бригади.

— Ми знаємо про ці проблеми, але поки що не маємо часу і коштів на їхнє вирішення, — каже начальник КП “Тернопільеолектротранс Андрій Мастюх. — Адже міськрада зупинки нам на баланс передала, а коштів на їхнє облаштування не виділила. Та ми все ж постараємося зробити це своїми силами. Треба лише створити спеціальну бригаду, яка буде займатися цими зупинками. А в нас для цього немає зараз часу, бо маємо багато роботи до святкування дня міста.

Проте в управлінні все ж кажуть, що постараються помити зупинку на вулиці Тарнавського до 28 серпня.
Нагаємо, 15 нових зупинок, вартістю 19 тисяч гривень кожна встановила міська рада наприкінці минулого року.
 

Світлана МАЛА

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Anonymous

    19 тисяч ??? мені одному здається що це забагато як для зупинки? 10 тисяч це забагато

    Anonymous reply Anonymous

    Так, у "шапці" статті задекларовано саме 19 тис. Я от думаю з нуля у ванній кімнаті і туалеті вдома ремонт робити - взяти все ну не прямо супер-супер, але значно краще середнього. Так у мене така сума зовсім не виходить, хоча площа аналогічна. От і думаємо, куди гроші йдуть - за 5% від тієї суми можна кожну зупинку інфрачервоною камерою облаштувати. Так що лишіть миття зупинки тим, кому гроші відмиваються.
  • Anonymous

    Ті молодці з УМВС замість наведення порядку розслідування --- вони розслідують як два елітнх мента напилися і били морлду один одному А ще росходи на похорон.Нащо їм проста автобусна зупинка.Нову поставите.ДЕ ПРИЙНЯТІ МІРИ..За нового нач УМВС бачу росте кількість нерозкритих вбивств фактів шахрайств хабарів і наші зупнки графіті по всьому місті.Хорошо живем.давай дальше ще з пів року а там буде видно де собака заритий
  • Anonymous

    Мене двує споркій з сторони УМВС.Державному майну нанесено мат.ущерб.Кримінал на лице..Чому ніхто не шукає тих репіних.Можливо і МРАда не написала зачяву?..Отак будемо тринькати гроші.А Вони наші з податків...Повина бути порушена кр.справа і вести розшук тих хуліганів. А не помити знайти двох придурків і знову чекати мистецтва.

    Anonymous reply Anonymous

    Взагалі-то, де ущерб? Відрізали шмат зупинки? Щось відкрутили? Вкрали? Мені подобається :) А 19 тис - то хтось 50% на карман поклав - от нехай і миє.

    Anonymous reply Anonymous

    УМВС зайняте розпиванням алкоголю з Ріверпуля ))))
  • Anonymous

    а "видовиже" вона створює дуже неприємне. автор виправіть)))

    Anonymous reply Anonymous

    http://20minut.ua/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F/news/10240175#goto996325

    Anonymous reply Anonymous

    а ви як дікарі .... ну зробив помилку шо тут такого .. ти статтю зрозумів , зрозумів ... а то шо помилка то пох... дивися за собою умнік !!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Це офіційне видання, помилки і описки - погано.

    Anonymous reply Anonymous

    дятел хоче показати шо-сі вчивсі у школі)

    Anonymous reply Anonymous

    як то що такого!?а якби всі почали помилки на своїх робочих місцях робити!?не вмієш грамотно друкуватми-йди замітай вулицю бовдуре

    Anonymous reply Anonymous

    читай буквар тєрпіла

    Anonymous reply Anonymous

    до чого ти тут пукнуло ?до школи краще готуйся дитинко

    Anonymous reply Anonymous

    Слухай, не мороч нормальним людям яйці. Тебе в дитинстві москалі били чи що? Чи "акати" змушували в дитячому садочку? Обіжений ти якийсь. Живи обережно, бо ще як завантажать такого обіженого ...

    Anonymous reply Anonymous

    ну ось можеш же нормальною мовою спілкуватися.ти не безнадійний андрійку

    Anonymous reply Anonymous

    З тобою, впертий віслюк, я буду разговаривать исключительно на своем родном языке. Заметь, от тебя взаимности никто не требует. Так какого ж рожна ты считаешь себя вправе диктовать условия другим?! Живи сам и давай жить другим. Не нравится - аукнется.

    Anonymous reply Anonymous

    якась дивна ти людина андре.в тебе явне роздвоєння особистості--то ти українською спілкуєшся то на іноземну переходиш.я от також знаю три іноземних мови та не хвалюся тим ні перед ким.а тобі раджу наполегливо вивчати рідну мову.і друзям своїм передай.скоро це тобі стане в пригоді

    Anonymous reply Anonymous

    Родной язык я знаю может и получше многих резидентов эРэФии, а украинский - не хуже любого честного золотого медалиста. Так что изучать мне ни тот, ни другой язык не требуется, лишь закреплять - чтением, письмом и общением, что и так само собой происходит. "Не учите меня жить".

    Anonymous reply Anonymous

    Рідна мова я знаю може і краще багатьох резидентів еРеФіі, а український - не гірше будь-якого чесного золотого медаліста. Так що вивчати мені ні той, ні інша мова не потрібно, лише закріплювати - читанням, листом і спілкуванням, що й так само собою відбувається. "Не вчіть мене жити

    Anonymous reply Anonymous

    невже так важко використовувати хоча б той самий гугл перекладач!?за тебе все мушу робити

    Anonymous reply Anonymous

    Продолжайте :) Рідна -> Рідну; еРеФіі -> еРеФії; український -> українську; Так що ~> отже; ні той, ні інший мова -> ані ту ані іншу мову; листом -> писанням. Но, в принципе, если вам никогда не приходилось русский усить, то - гут. Вы те языки, про которые хвалились, тоже в Гугле выучили?

    Anonymous reply Anonymous

    ціную ваше почуття гумору. проте не розумію про що ви пишете.пишіть будь-ласка на українській

    Anonymous reply Anonymous

    Если не читается, то не читайте. А в последнем предложении вами допущена ошибка, типичная для тех, кто "думает по-русски". Применен неверный предлог перед последним словом, которое, в свою очередь, использовано в нгедопустимой форме. Знаете, когда перневодишь с одного языка на другой, юмор уловить очень сложно. Разве что не прсто знать, но и "ощущать" иностранный язык...

    Anonymous reply Anonymous

    відчуваю що щось мудре написано та якось не по нашому не по українськи...от лихо...

    Anonymous reply Anonymous

    якщо щось непокоїть - не хвилюйтесь, беріть приклад з мене - я не переймаюсь, коли китайські цінники розглядаю :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up