Тернополянок відбирали на “Міс Тернопіль 2013”

Тернополянок відбирали на “Міс Тернопіль 2013”
Красивих тернополянок оцінювали на кастингу “Міс Тернопіль 2013”, який відбувся 29 листопада у нічному клубі Allure.

Відтак Тернополянки дефілювали у купальниках, розповідали про себе та намагались довести, що кожна із них найкраща та варта перемоги.

На халяву фотографувались. Кожна учасниця хотіла, щоб звернули увагу саме на неї, та прагнула довести, що вона варта того, аби брати участь у конкурсі краси. Спершу красуні дефілювали в одязі одна за одною та представляли себе. Другим етапом було дефіле у купальниках. За словами організаторів, дівчата - красиві, але з усіх максимум двоє уміють правильно дефілювати, а також усім потрібно позайматись у фітнес-клубі. Адже переможниця конкурсу братиме участь у "Міс Україна», де потрібно гідно себе представити. Щоправда, регіональний директор конкурсу Володимир Заверуха приємно вражений цьогорічними учасницями.

Відео дня
>
- Я задоволений, що сьогодні прийшли досить цікаві дівчата, - говорить пан Заверуха. - Порівняно з минулорічним кастингом, на який прийшло 50 учасниць, цього року дівчата мали мету взяти участь саме у конкурсі. Адже тоді ми запросили фотографа Олександра Ктиторчука, і кастинг проходив більш як фотопроби. Більшість дівчат йшли не на конкурс, а просто на халяву сфотографуватись.

Прийшли не всі красуні. Перевірити свої сили на кастинг прийшли дівчата від 16 до 24 років. Хтось із них має досвід у подібних конкурсах, хтось вперше дефілював, але кожна з них впевнена у собі та у своїй перемозі.
- Беру участь у кастингу, щоб потрапити на конкурс, - говорить одна з учасниць Тетяна Соколава. - Хочу бути впевненішою у собі. Звісно, що очікую на перемогу та участь у «Міс Україна». Якщо все буде добре, маю бажання продовжувати модельну кар'єру.


Для організаторів було дивним те, що на кастинг прийшло лише 18 дівчат. Порівняно із попередніми кастингами це досить мало.
- Очікували, що прийде більше дівчат, - каже представник оргкомітету та «Міс Тернопіль 2011» Христина Чернега. - Я у соціальних мережах бачу стільки багато красивих, вартих перемоги дівчат, які беруть участь у показах, фотосесіях. Не розумію, чому не прийшли.


Також дівчина розповіла, що не варто думати, що на конкурсах краси все куплено. Христина сама брала участь у минулорічному конкурсі та перемогла. І розповідає, що все абсолютно чесно, учасниць оцінюють за їхню красу та вміння. Такі конкурси підвищують самооцінку, додають впевненості у собі, змінюється ставлення до багатьох речей.
Хто саме пройшов у конкурс “Міс Тернопіль 2013”, ще невідомо. Про це організатори особисто повідомлять кожній красуні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    Я в шоке. Фото похоже на клип коррозии металла. Я оцениваю по уму
  • Anonymous

    Який сільський жаргон,на халяву фото робили дівчатам?а те що кожна з них за одну родруковану фотку такого собі не ахті формату плати мін. 50 грн., то це як назвати?благодійним внеском?Є просто різні види конкурсів краси,є різні організатори, і взагалі Тернопіль ще повен рости навіть у організації конкурсів краси, адже за кожну частину організації повинен відповідати професіонал,за дефіле і дикцію, за позування на камеру, все це потрібно вчитись робити, а то потім просто на конкурсах сидиш як в цирку:-)
  • Anonymous

    Дійно писата, дома, за компом кожен може, а щось дісно зробити, піти на той кастинг, чи взагалі щось організувати, просто слів нема, які в Тернополі не освідчені люди, ви подивіть конкурси краси проводятьс в кожному місті, і де б в хоч одномі, писали, такі бібільні коментарі, тільки тут, пишуть ті люди, які зовсім нічого не можуть, крім того, що сидіти, і всіх об.......
  • Anonymous

    Та Чернега і взяла міс 2010 року через.....Все нечисто.

    Anonymous reply Anonymous

    взагалі то Чернега міс 2011 року!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up