Партнер рубрики Події

Тернопополяни передвеликоднім ярмарком залишилися незадоволені

Тернопополяни передвеликоднім ярмарком залишилися незадоволені
Передвеликолдні ярмарки багатьом покупцям не сподобалися. Адже перед святами виробники значно підняли ціни на традиційні великодні продукти. Та ще й з часом початку торгів плутанина

- Писали що то буде дешевий ярмарок а ціни навпаки попіднімали! - “воювала” з продавцями передвеликоднього ярмарку на майдані Мистецтв Христина Бабій. - М’ясні вироби по 60-80 гривень тут коштують! А ще тиждень тому це все можна було за 40-50 гривень за кіло купити! Хочуть з людей перед святами останню копійку здерти! Шкіру з нас!


Думку жінки поділяли і багато інших покупців на ярмарку. Однак вони поводилися тихіше — просто жалілися один одному стоячи у чергах до розкладок з капустою, м'ясом, сиром, картоплею чи зерном.
Втім незадоволені були не лише покупці. Підприємці, які привезли свої товари теж обурювалися — ярмарок розпочався на годину пізніше аніж мала би.
- Усюди повідомили, що почнеться ярмарок о 10 ранку, -каже продавець м'ясопродуктів з Микулинець Марія Оленюк. - А потім виявилося що насправді ярмарок починає роботу об одинадцятій. А багато людей, які прийшли на десяту поїхали додому — не будуть же годину чекати. От і торги не найкращі.
Тут на розкладці полядвиця коштує 89 гривень за кіло а шинка 74 грн. Втім жінка запевняє що це дешевше ніж на ринку.


- Ціни у нас на 5-6 гривень нижчі аніж на ринку, - каже пані Оленюк. - Тож люди й купують. Перед святами це актуально.
На ярмарку окрім традиційними передвеликодніми пасками й ковбасами торгували також і товарами які згодяться уже після свят. Активні торги велися біля розкладки з саджанцями дерев. Також люди купували із вантажівки зерно на посів.
- Купив собі яблуньку на дачу, - каже тернополянин Василь Тененький. - Я живу недалеко звідси тож не йшов на ринок. Не знаю чи там дорожче, але люди кажуть яблука добрі. Та й продавець запевняв що дешевші саджанці трохи.

Відео дня
>
До слова такий же ярмарок пройде знову у четвер. Організатори повідомили, що ярмарок розпочнеться о 10.00, однак насправді час початку торгів не знають навіть продавці.

Довідка:
Ярмарки пройдуть адресами:
вул. Дружби – Миру;
вул. Л.Українки, 39;
майдан Мистецтв;
майданчик ринку «Галицький»

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (49)
  • Anonymous

    Не святкую і немаю ніяких проблем. Краще на свіжому повітрі відпочити, чим сидіти тупо обжиратись, обпиватись і обсир...
  • Anonymous

    У нас країна чудес ))) всі прагнуть до Європи а натомість маємо тільки ціни Європейські , куди дивиться влада ??????

    Anonymous reply Anonymous

    влада ? ти дурак чи шо ? влада лише над дибілами і всього !
  • Anonymous

    наші люди дуже багато прожирають на свята. наготують як на дивізію, а потім викидають в сміття багато. в тій самій Європі таких обжираловок немає, бо то задорого. в нас нема культури споживання їжі. переважно все на показуху треба зробити, щоб столи ломилися від наїдків і напитків. це ж дурість. а продавці знають, що народ дурний, то й думають, чогоб не нажитися на дурощах. ось якби всі купляли стільки, скільки можуть з"їсти самі, а не вся родина з 50-ти чоловік, то такого ажіотажу на ринках не було б. хоча дійсно піднімати ціни перед святами то наша традиція.

    Anonymous reply Anonymous

    +100500 Згадайте тільки які весілля роблять... Кожен підпиємець хоче одразу підняти касу..
  • Anonymous

    в гріб всього незаберети
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up