Тернопільська "Нива" буде боротися за Першу лігу

Тернопільська "Нива" буде боротися за Першу лігу
Новий головний тренер футбольна команда "Нива" Ігор Яворський та президент Автанділ Мдінарадзе сподіваються повернути глядача на стадіон. Команда вже має нову форму та футболістів, у планах – свій автобус і база

- Ми створюємо абсолютно нову команду, - каже новий президент клубу Автанділ Мдінарадзе. – Але пам’ятаємо про славетні традиції тернопільської "Ниви".

Пан Мдінарадзе, головний тренер Ігор Яворський та капітан команди Ігор Гребинський 16 липня поділилися планами та розповіли про стан справ в оновленій команді.

- За останні кілька років команда мала чимало проблем і боргів, - продовжує президент "Ниви". – Ми витратили чимало зусиль і коштів, щоб розібратися із ними. Так, професійна футбольна ліга ще має до нас певні питання, але вони, впевнений, вирішаться дуже скоро. Бюджет клубу, який претендуватиме на Першу лігу, має становити близько 6 мільйонів. Тепер нам допомагає земляк Дмитро Фірташ та інші фінансові структури області.

Відео дня
>Головними проблемами "Ниви", за словами Автанділа Мдінарадзе, є відсутність тренувальної бази та власного автобуса. Ці питання сподіваються "закрити" ще до зими.

- Тренувальну базу у Великих Гаях нам передали в оренду лише на рік, але ми ведемо переговори щодо продовження терміну, - каже він. – Наразі транспорт орендуємо.

Уперше за кілька років футболісти "Ниви" перебували на тренувальному зборі у Трускавці. Команда провела кілька контрольних матчів, у який тестували потенційних новачків. Головному тренеру Ігорю Яворському у новому сезоні допомагатимуть досвідчені тренери Михайло Дунець і Богдан Самардак.

- Ми переглянули близько 70 гравців із різних областей, - каже Ігор Яворський. – У команду запросили кілька досвідчених футболістів. Із нами будуть і молоді тернопільські футболісти – Руслан Мазур, Віталій Скакун та Олександр Мдінарадзе.

Капітаном команди буде екс-гравець бурштинського "Енергетика" Ігор Гребинський.

- У Тернополі умови кращі, ніж у Бурштині, - каже він. – Мені все тут подобається. Хлопці з нетерпінням чекають на нові матчі та підтримку вболівальників.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Дееее тиииии Явоооорський!!!??? ООооооооОООО Дееее тиииии Явоооорський!!!??? ООооооооОООО
  • Anonymous

    Основні конкуренти - Славутич та Десна. Буде дуже важко з ними боротися. Думаю в цьому році вище третього місця не вдасться піднятися.
  • Anonymous

    хотілося б, шоб ті троє Тернопільських гравців принаймі деколи виходили на поле, а то будемо мати в Тернополі збірну з франків, сум і інших регіонів таке враження шо в Тернополі футболістів немає, а між іншим Тернополяни були учасниками фіналу в кубку євро 2012 який проводився в Україні

    Anonymous reply Anonymous

    Учасником фіналу кубку Євро були хлопці з ФК Тернопіль. Тренер - Івегеш.
  • Anonymous

    Тільки Нива, тільки Тернопіль!

    Anonymous reply Anonymous

    А як там ФК Тернопіль???? з почесним говнопрезидентом Надалом.0-3 від команди,де на стадіоні не те,що табла,навіть туалетів немає.НИВА ТЕРНОПІЛЬ-ЦЕ ЗВУЧИТЬ ГОРДО,а ЯВОРСЬКИЙ-ЦЕ ЛЕГЕНДА!!!!.УСПІХІВ!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up