Тернопільського посадовця-свободівця затримали на хабарі

Тернопільського посадовця-свободівця затримали на хабарі
На отриманні хабара 1000 доларів затримали правоохоронці одного із посадовців міськради 12 березня.

Наразі інформації про цей злочин у прес-службі обласної прокуратури не мають. У міліції такого факту не заперечили, проте деталей поки що не розголошують.
Як відомо “20 хвилин” з власних джерел , підозрюваний - директор КП “Об'єднання парків культури та відпочинку”, свободівець Ігор Липка. Ми зв’язалися з ним телефоном.
- Те що затримали – це правдива інформація, - каже посадовець. - А все решту неправада. Це провокація.
З чим може бути пов’язана ця провокація пан Липка говорити не хотів. Сказав лише: “Життя таке”.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (84)
  • Anonymous

    І яким боком те відео до цієї гіпотези про хабар? Ясно ж усім, що корупцію розводить банда регіонів, яка узурпувала абсолютну всі важелі влади в Україні, от якраз про них цей сюжет. А в Тернопільській міськраді рівень корупції найнижчий в Україні. Є і заслуга "Свободи" у цьому, але в основному тому, що банда слідкує за свободівцями, а не за своїми бандюками.

    Anonymous reply Anonymous

    Шахрайство,корупція СТРАШЕННА....Подивіться як Свобода на сесії міської ради від 16-го лютого приймає Рішення під №82...Виділяє землю майже 7- сот.м. авторинку Мотор....Ту землю,де роками відмивався чорний капітал....ГАНЬБА !!!А потім кричите що в казні немає грошей.....))))так ось вони....Відкрийте очі.подивіться яку схему шахрайську придумав Керничний В.С.директор авторинку Мотор...Там до сих пір немає правовстановлюючих документів....Чи Ви чекаєте коли узаконять КРИМІНАЛ..???
  • Anonymous

    Ну і кому я маю вірити: ще скажіть щоментам і ригіаналам, які покривають молодого регіонала, який згвалтував і спалив живою молоду дівчину?
  • Anonymous

    Народ, ша! Свободівці горілку не п'ють, хабарі не беруть і, взагалі, на дівчат не дивляться!
  • Anonymous

    Напишуть ті журнілісти всяку фігню, а люди не розбираються і вірять. Справа порушенна по статті "Зловживання впливом" а не "Отримання хабаря". А постатті "Зловживання впливом" можна посадити сьогодні любого і журналістів також!!!! ЧИТАЙТЕ КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ, А ТОДІ МАЯЧНЮ ПИШІТЬ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up