Тернопільські автомобілісти таки влаштують "похорон" під мерією

Тернопільські автомобілісти таки влаштують "похорон" під мерією
- У суботу, 6 квітня, на 14:00 будемо збиратися поруч "Маяка". На 15 годину – уже плануємо бути біля мерії та облавтодору, - каже організатор акції Віталій Крутиголова. – Також була ще пропозиція не оминути й обласну державну адміністрацію.

Акцію "Податки є – доріг немає" місцеві автомобільні активісти мали провести ще 29 березня. Втім, перенесли свій задум. Як запевняють самі ініціатори – це щоб їх не асоціювали із якимось політичним рухом. 

- У той день в місті був марш опозиції. Це – політика. Ми не хотіли під неї підпадати, чи щоб нашу акцію перетворили у якусь політичну аферу. Тому ми її перенесли на наступну суботу, - пояснює Віталій Крутиголова. 

Як ми уже повідомляли, основною метою пікету, що матиме вигляд "траурної процесії", є одержання звіту від профільних структур та влади міста щодо стану та ремонту доріг у Тернополі.

- Нехай вони нам дадуть звіт. Наприклад, скільки коштів є у міському чи обласному бюджеті на ремонт доріг? Які дороги плануються оновити? Також нас цікавить інформація по тендерах, пов'язані із відповідними ремонтними роботами тощо, - додав організатор.

Відео дня
> Зі слів Віталія Крутиголови, він із колегами уже мав зустріч з мером міста. Правда, вона була короткою, - уточнює той.

- Минулого тижня ми пішли у міську раду, щоб подати заяву стосовно проведення нашого заходу. Там нас зустрів помічник пана Надала, і запропонував зустрітися із Сергієм Віталійовичем, - пригадує співбесідник. - Ми повідомили меру про заплановану акцію. На це він доволі хороше відреагував. Проти – не був. І навіть запропонував дати йому нашу наклейку "Податки є – доріг немає", котру пообіцяв наліпить на своє авто.

Андрій ОРЛЯК, 0-96-552-51-13

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (42)
  • Anonymous

    Кто-то из организаторов акции может тут ответить: Какой план мероприятий? Кому и какие претензии (конкретно а не в пустые здания облрады)? Чего требуют автомобилисты? В случае вмешательства правохранительных органов или ГАИ, какой отпор будем давать? или крайнего повяжут, остальные дальше поедут? Ведь просто прокатиться по пустым улицам субботнего города - это не проблема, но так никто не увидит и не услышит. Давайте громить и крушить здания облавтодора))) Заставить баррикадами облраду и прочих управленцев города) Сжеть к чертям все ЖЭКи)) - Действия какие? кроме покатушек...
  • Anonymous

    Якісь дуже "гуманні" акції в українців. Чиновники вже не бояться народу.
  • Anonymous

    Почитайте куди дівається акцизний збір в газеті "Дзеркало тижня". Посилання на статті подав вище.
  • Anonymous

    ми всі (водії) весело платимо акцизний збір з кожної літри бензину. кажуть це на рік набігає десь 20 млрд. грн. А от на автодор доходить тілько 2 млрд. З тих 2 млрд. на самі дорогоди добре якщо дойде 1,5 млрд. З тих 1,5 млрд. на дороку в Конча Заспу йде 1 млрд. Люди добрі! Як за 50 млн. грн. можна поладнати всі "дороги" України?!

    Anonymous reply Anonymous

    * лукавлю! 500 млн грн!

    Anonymous reply Anonymous

    я слышал в новостях цифру 22 млрд\год
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up