Тернопільські комунальники труби латають навіть у морози

Тернопільські комунальники труби латають навіть у морози
Прорив труби стався в обідню пору 6 лютого на перехресті вулиць Текстильної та Промислової. Комунальникам, які приїхали ліквідовувати проблему довелося зривати асфальт.

Діру в асфальті майже два метри в діаметрі працівники “Тернопільводоканалу” зробили з допомогою трактора з гідромолота — пристроя, який дозволяє пробити товстий шар асфальту. Далі майже півтори метри прокопали з допомогою тракора з ковшем. Була й на місці машина, яка відкачує воду.
- З'ясовуємо, де саме стався прорив - на лінії чи на обході, - каже майстер Володимир Ранецький. - Воду перекриваємо, без цього ремонту не зробити. В житлових будинках вода буде, бо лише постачання на невелику ділянку обмежимо. Тобто води не буде лише в декількох господарських будівлях.
Скільки часу триватиме ремонт, працівники водоканалу прогнозувати не взялися. Лише пояснили, що ремонтувати будуть, за необхідності, й до кінця робочого дня. Якщо ж поломка серйозна — навіть після закінчення робочого дня. Аби люди не замерзли, на місці робіт припаркували спеціальну вантажівка, де є грубка, а отже можливість зігрітись та обсохнути.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    20 років вже як Україна самостійна, а робочі як мучились колись, так і тепер, довбають взимку мерзлу землю.А що влітку робило начальсьво?
  • Anonymous

    Наша комуналка вже просто не витримує таких морозів. Але в тому не зарадиш, тре все міняти! А на то треба мільярди доларів! Тре було потроху ремонтувати, а не відкладати на наступну владу!
  • Anonymous

    от маєш, латають - зле, не латають - погано... коли ж ви вже заспокоїтеся із тими наїздами на мерію?

    Anonymous reply Anonymous

    правильно, громада на то і є, щоб усе робити спільно, а не шукати цапів-відбивайлів... думають як обрали мера, то можна його ганити, а дядько поступово робить свою справу!!!
  • Anonymous

    Шановні майже всі комунікаціі проложені за СРСР а час пройшов і перегнило.Бендерівська влада нових не ПРОКЛАДЕ.Слава тим людям що по коліна в воді латають старе

    Anonymous reply Anonymous

    На кой їм та слава - платити треба відповідно.Це за союзу давали грамоти прапорці з дипломами або мендалі посмертно.

    Anonymous reply Anonymous

    та до чого тут банедерівська чи не бандерівська влада. Тре було від 90 помалу всьо міняти! А не чекати поки всьо буде проривати! Надалу не повезло, що йому залишили таке занедбане місто! Але раз він взявся, то думаю витягне!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up