Тернопільщина: в аварії загинули батько нареченої і його невістка (ОНОВЛЕНЕ)

Тернопільщина: в аварії загинули батько нареченої і його невістка (ОНОВЛЕНЕ)
У день весілля своєї доньки загинули водій “шістки” та дружина його сина — мати 10-місячного немовляти. Чоловік порушив правила обгону. Таких порушень від початку року на Тернопіллі зафіксували майже 1700, та водіїв не лякають навіть високі штрафи.

“Боже, водій джипа - мій тато! Слава Богу, що хоч мій тато не загинув! - написала у коментарі під статтею про аварію на нашому стайті Нана Шаповалова з мережі “Вконтакті”. - Від джипа майже нічого не лишилось. Він їхав з роботи! Шкода людей, але якби вони не ганяли, то ніхто не постраждав би, та й дитина лишилась без матері...”
Двоє людей загинули в аварії біля села Нижчі Луб'янки за 25 км від Тернополя вдень 6 жовтня. Водій ВАЗ-2106 порушив правила обгону і загинув з 20-річною пасажиркою — матір’ю 10-місячного синочка. Від початку року подібне порушення в області допустили майже 1700 водіїв. Зазвичай за таке штрафують на 425-510 грн. До того ж, тільки до вересня через порушення правил обгону на Тернопіллі скоїли 30 аварій, було 8 загиблих і 53 травмованих.
До слова, як стало відомо “20 хвилин” з власних джерел, водій Mitsubishi після аварії потрапив у реанімацію.
“Їй не було ще й 20 років”
Відвідувачі сайту 20minut.ua активно обговорюють аварію, співчувають з приводу загибелі людей.
- То була страшна аварія. Увесь перед "шістки" знесло від удару з джипом, - розповідає очевидець події Василина Козак. - Ми їхали до Збаража у магазин. Мені аж недобре стало, коли побачила загиблого, море крові...
Над молодою жінкою, яка теж загинула, за словами очевидиці, плакала і кричала старша жінка, мабуть, родичка.
Про цю ж подію пише наш читач на сайті у розділі “Новини від читачів”:
"Загинув батько нареченої і молода дружина його сина. Трохи більше року щасливі батьки гуляли на весіллі сина, дочекались внука. А сьогодні мала відбутись ще одна радісна подія - весілля доньки... Не відбулась. Загинув батько нареченої, а також його молода невістка, якій не було ще й 20 років”, - пише читач.
За його словами, без мами залишився синочок, якому й року немає.
“Він ще і не встиг сказати "мамо", а вона вже цього і не почує. Він не зрозуміє, чому матуся його покинула, чому не приходить, чому залишила самотнім... Але вона точно буде оберігати його з небес! Вічна їм пам’ять... Боже, не роз’єднуй батьків і дітей! Чому це янголятко мусить страждати? За що?" - продовжує дописувач 20minut.ua.
Загиблий, як повідомили читачі, 6 жовтня мав одружувати свою доньку.
“Цього дня водій “шістки” віддавав заміж доньку... Я мала бути на цьому весіллі. Це такий жах і страшна трагедія в родині. Хай Бог береже всіх на дорозі, Народ, будьте уважні і пам’ятайте, що декілька необдуманих секунд можуть коштувати життя. Правду кажуть, що машина - це лише купка металу... а життя?” - пише читачка Оксана.
Інші читачі, співчуваючи, закликають водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, адже вони ризикують як своїми життями, так і здоров'ям та життям своїх близьких.
“Люди не думають головою, вони відповідають по повній. А те, що через вашу безвідповідальність можуть постраждати люди, нікого не цікавить!” - пише читачка Нана.
За інформацією Нани Шаповалової, яку вона подає на нашому сайті та у мережі Вконтакті, загинула Маріанна Мистишин (Гнат). На її обліковому записі у соцмережі, як і на обліковому записі Нани, — свічка. У Маріанни — 10-місячний син Назарчик. Вона мала 24 жовтня святкувати свій день народження. Чоловік Маріанни Віталій Мистишин надвечір 6 жовтня поставив фото синочка як головну на своєму обліковому записі.
Обганяв на суцільній
Аварія сталася 6 жовтня перед обідом. Наш кореспондент був на місці події, уже коли машини забрали — на асфальті залишився тільки розсип битого скла і пластику. Впадає у вічі, що проїжджаючи повз, частина водіїв і пасажирів хрестяться. Обгін у цій долині перед Луб'янками взагалі заборонений — на дорозі добре видно суцільну смугу розмітки.
- Водій ВАЗ-2106, обганяючи ВАЗ-2109, виїхав на зустрічну смугу. Результат - зіткнення з джипом Mitdubishi Pagero, - розповів для "20 хвилин" старший інспектор Державтоінспекції Микола Лецкалюк. - Загинув чоловік - водій "шістки", і молода жінка.
Ще тривають слідчі дії, але, за попередньою інформацією, як каже пан Лецкалюк, водій "шістки" порушив правила обгону. За таке, згідно з частиною другою ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, дають 425-510 грн штрафу. До слова, порушення правил обгону серед водіїв Тернопільської області - типове, повідомляють в обласній ДАІ. Так, від початку року і до 1 жовтня співробітники ДАІ зафіксували 1683 таких порушень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (125)
  • Anonymous

    Це все брехня,винен джип
  • Anonymous

    Ця справа ще не закінчена...... ДІЛО ЧЕСТІ!!!
  • Anonymous

    ну і хто винуватий ублюдки=))) не водій джипа винен уроди
  • Anonymous

    Tak sprevedluvosti nixto nedobjetsja,bo Wapovalov zaplatuv.........ale krawze vin bu sediv tjyrmi za to wo zerez n"oho nestalo Marjanku i ii sunozok zrostatume bez nei........zohos zavzdu xorowi ljydu hunyt"---a taki vunovwzuku sudjat" i tiwytsja wo daze v tjyrmy neposadulu i hruzyt" nasolody wzasttja((((((((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up