Тернопіль: Іспанець потрапив в аварію на "Східному"

Тернопіль: Іспанець потрапив в аварію на "Східному"
Аварія за участю громадянина Іспанії трапилася у неділю, 5 серпня, на проспекті Степана Бандери.

Біля магазину “Східний” зіткнулися автомобілі Hyundai tucson та Infiniti, який їхав головною дорогою зі сторони Центру. За кермом Infiniti був громадянин Іспанії Мігель Цезаро.
Ми їхали по головній дорозі, - розповіла перекладач іспанця Дарина Крученюк. - З бічної вулички виїхав автомобіль, з яким ми і зіткнулися.
Дарина вдарилася головою у лобове скло, однак, на щастя, обійшлося без травм.
Внаслідок аварії обидва автомобілі зазнали незначних пошкоджень. У джипі іспанця — вм'ятина на капоті, розбита решітка та розбита права фара. У Hyundai tucson розбита задня ліва фара та пошкоджений задній бампер.
- Мігель хоч і не порушував правил дорожнього руху, але не хотів зв'язуватися з міліцією, - розповів знайомий іспанця тернополянин Тарас Павловський. - Тому Мігель запропонував розійтися без виклику ДАІ і готовий був викласти водієві Hyundai tucson 300 євро. Однак той водій заявив, що потрібно заплатити дві тисячі доларів або 15 тисяч гривень. Але ця сума не відповідає завданим пошкодженням, та й зрештою Мігель не винен.
Тому тернопільські друзі іспанця наполягли, щоб той таки погодився викликати ДАІ для оформлення аварії. Загалом розбірки на місці автопригоди тривали близько трьох годин. Аварія трапилася о 17.00, а оформлення ДТП завершили близько 20.00.
Під час з'ясовування стосунків не обійшлося і без політики. Один зі знайомих водія Hyundai tucson доводив свою правоту, демонструючи колегам іспанця посвідчення працівника апарату Тернопільської облради. Втім, коли наш кореспондент прибув на місце події, то чиновника уже там не було.
Сам же водій Hyundai tucso говорити з журналістом відмовився. Заявив, що без адвоката спілкуватися не буде.
Втім, як вдалося з'ясувати, водій Hyundai tucson у своїх свідченнях стверджує, що він не виїжджав на головну дорогу з бічної вулички, а їхав проспектом Степана Бандери зі сторони Збаразького кільця і здійснював розворот. Переривчаста лінія при повороті до магазину дозволяє це зробити. Однак іспанець наздогнав Hyundai і вдарив ззаду у ліву частину авто.
За попередніми даними, обидва водії були тверезими, - розповів начальник сектору зв'язків з громадськістю обласної ДАІ Микола Лецкалюк. - Жоден з учасників цієї аварії не визнав себе винним. Кожен стверджує, що він не порушував правила дорожнього руху. Тому зараз ще проводимо слідчі дії.
Водночас Микола Лецкалюк зазначив, що незалежно від того, чи виїжджав на головну дорогу водій Hyundai tucson, чи здійснював розворот, він все одно мав би пропустити іноземця, який рухався головною дорогою.

Василь СОЛТИС, 0-96-725-70-22

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (48)
  • Anonymous

    ну і бидло той обласна рада!!!.....які він може закони прийняти коли він під чимось?!...хлюпік з ксівою!

    Anonymous reply Anonymous

    Там всі такі. Слуги народу, йопт.
  • Anonymous

    Оце рагуль з ксівою ,представник влади - дав би в рило посипався.
  • Anonymous

    Відділ діловодства та контролю обласної ради ДМИТРИШИН Петро Васильович 25-86-07 :)
  • Anonymous

    Цікаво, чи пропаде безлідно відео з камер магазину, як це сталось із записом смертельного ДТП, зробленого відеокамерами СБУ?

    Anonymous reply Anonymous

    ні тут не пропаде, бо тут відразу і прізвища почали вискакувати. а на бандери і досі навіть через радіо обс нічого не вилазить. видать хазяїн клею висока пташка...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up