Тернопіль: Автобус з’їхав з маршруту

Тернопіль: Автобус з’їхав з маршруту
– Всі ображаються, що у нас закони не виконують, – каже тернополянка Оксана Семенова. – Але насамперед ми самі повинні їх виконувати. Якщо тобі дали маршрут, значить ти повинен його дотримуватися.

Жінка скаржиться на те, що соціальний автобус, який їхав маршрутом №6 у п’ятницю, 16 березня, звернув з маршруту.
– Соціальний автобус тепер має їздити вулицями За Рудкою, Броварна, Котляревського, а потім повертати на Чехова, – розповідає Оксана Семенова. – Однак, заїжджаючи на Новий світ, водій тихенько питає пасажирів, котрі сидять спереду, чи їде хтось на Броварну. І якщо нікого немає, то повертає одразу на Чехова. Якщо є одна людина, він все одно не їде новим маршрутом. Але ж якщо навіть і нема пасажирів, вважаю, що водій все одно повинен дотримуватися маршруту. А якщо десь на Броварній чи Котляревського на зупинці людина чекає на маршрутку, а її немає?
Начальник управління транспорту міськради Ігор Мединський повідомив, що скарг від мешканців міста з приводу шостого маршруту наразі не надходило.
– Вперше про таке чую, – зазначив пан Мединський. – Скарги від пасажирів в управління не надходили. Я спілкувався з перевізником, він запевнив, що такого не було, аби водій не дотримувався маршруту. До речі, перевізник сам був зацікавлений у тому аби їздити Броварною. Втім, ми проведемо ще додаткову перевірку.
Нагадаємо, нещодавно виконком вніс зміни у маршрут №6. Відтепер один соціальний автобус, який курсує за 6-им маршрутом, заїжджаючи на Новий світ, їде вулицею За Рудкою, потім повертає на Броварну, Котляревського і лише після цього виїздить на вулицю Чехова. Усі інші автобуси, які курсують за 6-им маршрутом, їздять без змін – заїжджаючи на масив, вони відразу ж повертають на вулицю Чехова.
Загалом на шостому маршруті їздить чотири автобуси, один із них соціальний.

Василь СОЛТИС, 0-96-725-70-22, [email protected]

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Anonymous

    ТУт все зрзуміло. Винен совковий менталітет, а значить і Сталін. Смолоскипна хода та масове створення криївок в школах врятує становище!

    Anonymous reply Anonymous

    Імя не вказано 16:36.Тобі треба до психіатра.Ти до любої теми смолоскипну ходу клеїш.ХВОРИЙ...

    Anonymous reply Anonymous

    Його певно хтось смолоскипом добре вгрів по крижах, що до цього часу відійти не може. Може треба ще раз вгріти, щоб попустило?

    Anonymous reply Anonymous

    просто наша влада крім смолоскипної ходи більше нічого організувати не може...

    Anonymous reply Anonymous

    Та так вже та влада вас ганяє на ті смолоскипні ходи, що аж нема ради. По три рази на день. Для чого писати одну і ту ж маячню під кожною статтею? Складається враження, що у людини або щось не в порядку із головою або рівень інтелекту десь на рівні розвитку школяра-п'ятикласника.

    Anonymous reply Anonymous

    А шо то є влада?Владпа-то є народ.А тоді запитання-НАРОД_ТО Є НЕ Я,Я ТОГО НЕ ВИБИРАВ, ХТО ТИ,???,Козел ти на кухні!!!Ось там і звізди...

    Anonymous reply Anonymous

    Кухнярі ви нешановні тернополяни-БАНЯКИ одним словом...

    Anonymous reply Anonymous

    Ще один неадекват. Котрий не може грамотно свою думку висловити....
  • Anonymous

    неодноразово маршрут №20 не зупинявся біля 1-ї лікарні...тупо з лівого ряду зразу до залізничного вокзалу.

    Anonymous reply Anonymous

    так біля 1 лікарні в нього і не має зупинки

    Anonymous reply Anonymous

    http://transportua.info/16651?lang=ru якраз і є!!!!
  • Anonymous

    11 маршрут теж любить отжигати. Година так 8 вечора, вина проїзжає Личаківську і біля барвінку розвертається. Потім тихенько спригує з маршруту. Не раз чекав я на зупинці по хвилин 40 ,в надії попасти на Східний. В сторону дурки штук 5 поїхало, жоден не вернувся. А якщо дивитись глобально - оці всілякі пільги ітд це труна для економіки. їх не повинно бути. Всі можливі пільги повинні закладатись у пенсії ітд. Інші пільговики, типу Чорнобильців, ветеранів (але не праці!!!) ітд мусять мати типу місячні проїздні документи, які б їм видавав Соцзабез. А купував би він їх в перевізників наприклад. І всі були б задоволені.

    Anonymous reply Anonymous

    100% згідна.
  • Anonymous

    А чому маршрутка № 12 їздить приблизно десь до 6-ї вечора??? Бо ринок не працює і виторгу такого нема? А я наприклад живу у районі, де тільки цей маршрут і їздить. Тобто після 17-30 -18-00 тільки пішки і йти. ((( і кожен раз з роботи добиратись пішки, чи то дощ, чи то гололід ((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up