Тернопіль: Воду привозять у танкерах

Тернопіль: Воду привозять у танкерах
- Воду “Долина” набирають на газовій заправці під Байківцями. А кажуть, що з Чернівців везуть! - із такими словами звернувся у редакцію тернополянин, який назвався Володимиром.

Чоловік розповідає, що поруч має дачу, і бачить, як на газову заправку заїжджають порожні автомобілі. А виїжджають уже з водою.


- У тій місцевості вода підходить близько до поверхні. Три метри прокопати — і докопаєшся до води, - каже Володимир. - А цю заправку вони обнесли височезним бляшаним парканом, щоб ніхто нічого не бачив.
Кореспондент виїхав у Байківці, аби перевірити слова тернополянина. Колишня газова заправка і справді обнесена парканом. Однак, якщо піднятися трохи вище, можна побачити, що відбувається на подвір’ї.
Там припарковані дві вантажівки, які розвозять воду містом. Також стоять ще декілька автомобілів. Вантажівка “Долини” під’їжджає до синього ангару кузовом уперед. Якийсь час там стоїть, а потім виїжджає за паркан. На обгороджену територію не ввійти — вона під охороною.


Втім, як пояснив директор підприємства “Супутник”, яке здійснює забір та доставку води “Долина плюс” Георгій Пилипчанський, під Байківцями діє база на якій підприємство зберігає автомобілі.

Відео дня
>
- Воду ми веземо із села Товтри, що на Чернівеччині, водовозами-танкерами, - каже пан Пилипчанський. - А уже на цій станції, де колись була газова заправка, воду вантажать у менші автомобілі, які розвозять її містом. Нам потрібен такий майданчик за містом, аби великі вантажні автомобілі могли розвернутися, не створюючи перешкод для руху іншого транспорту.


Окрім того, як каже директор, на ємностях із пластмаси, у яких воду привозять у місто, стоїть пломба. Тож іншу воду туди долити неможливо.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Вода хороша вся моя сім"я п'є її уже 4 роки і коли їх ня тереторія була в Березовиці і зараз коли в Байківцях якість незмінюється а це саме головне , а слухи ходять різні навіть деколи з фантастичним змістом , Тернопільська СЕС веде контроль тільки одної води нарозлив Долини так що якщо до нас приїхала машина значить ми можем її пити.
  • Anonymous

    Живу в с.Байківці але такої дачі поруч з долиною незамічаю))) . Микулинецька , Зарваницька ,Вишнівецька можливо це просто наклеп конкурентів ???
  • Anonymous

    та вода на початку була добра, а недавно купив то таке враження, що в неї фарбу добавили так хімією смерділа
  • Anonymous

    Цікаво, а чому люди вважають що вода із села Товтри краща від тієї що у Байківцях?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up