Оскаженіла вівчарка тероризує Тернопіль - нападає на малих дітей (ОНОВЛЕНО)

Оскаженіла вівчарка тероризує Тернопіль - нападає на малих дітей (ОНОВЛЕНО)
Собака погриз циганському хлопчику руку, а потім вкусив за зап’ястя жінку та накинувся на чоловіка. Перехожим не вдалося його скрутити і він утік. І уже через кількадесят хвилин накинувся на ще одного хлопчика вже у іншій частині міста.

Сталося це 22 листопада ввечері, в районі "шостого магазину". Чоловіки, які проходили повз, намагалися зв’язати його, використовуючи шнурки та паски, але тварина вирвалася та побігла геть. Дитину з розірваною рукою забрала швидка допомога. На місце події прибули правоохоронці.

- Собака хапнув мене за руку поблизу залізничного мосту, - пригадує потерпіла. - Схопив сильно, але, на щастя, через куртку. Рукав він прокусив, але шкіра залишилася ціла. А от хлопчику пощастило менше - я бачила багато крові у нього на руці. Виглядало жахливо. І що найгірше - ця тварина побігла геть і може вкусити ще когось! Агресивні пси - проблема дляТернополя.

Свідки зауважили, що агресивний пес не був бродячий. Це була породиста вівчарка з нашийником. Цікаво, що чоловіки, які намагалися приборкати собаку ще й отримали кілька ударів від перехожих — люди подумали, що вони хазяї собаки, і кинулися чинити самосуд.

Вже на настпуний день, до кореспондента зателефонував чоловік, який потрапив у схожу історію із цим псом. Але тепер тварина напала на дитину уже поблизу головпоштампту.

- Вівчарка з нашийником накинулася на мого чотирирічного сина, - каже тернополянин Юрій. - Я кинувся захищати дитину. На щастя, допомогли якісь хлопці, що проходили неподалік. Зараз мій хлопчик у лікарні.

Чоловік просить усіх хто зхнає щось про те, де зараз є ця собака або хто є її власником, звернутися у редакцію. Адже таким чином можна допомогти дитині.

- Якщо не знайдемо тварини, доведеться чотирирічній дитині робити складну вакцинацію проти сказу, - каже чоловік. - Якщо ж знайдеться вівчарка, можна буде з’ясувати, хвора вона чи ні.

Втім, на цьому історія не закінчилася. 23 листопада батько хлопчика прийшов у лікарню до сина і зустрів у травмпункті покусаних собакою школярів.

- Медики надали дітям медичну допомогу, було близько п’яти дітей, - каже чоловік. - Вони розповіли, що напала на них вівчарка з нашийником, коли ті гралися на подвір’ї. Тварину зловити не вдалося нікому.

Повідомити інформацію про тварину можна за телефоном 43-00-50 у редакцію. Або на телефон автора статті - 096 714 38 79. Інформацію ми передамо батькові покусаного хлопчика. Хто є власником собаки, зараз намагається встановити і міліція.

Відео дня
>

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (45)
  • Anonymous

    в мене брат армійський кінолог,я сам вирощував не одну собаку.остання(Ердельтер'єр)прожила зімною 13 років я собак не боюся,не вважаю гіршими за людей,в мене до них повага і любов.Але питання не в цьому(ти друг рускоязичний видно теми перепутав)питання в тому ЧОМУ МИЛА КЛІПСОВАНА СОБАЧКА,ЯКА ЖИВЕ В МОМУ ДВОРІ І ЯКУ ТУДИ(разом з 4-5 такими ж)ПРИВЕЗЛА ВЛАДА НАПАЛА НА МЕНЕ ЗЗАДІ(без провокацій типу-забирав кістку і махав руками)ВГРИЗЛА ЗА ЗВ'ЯЗКИ І ВШИЛАСЯ...А ЛЮДИ ВІДПОВІДАЛЬНІ ЗА ЦЕ ПАЛЕЦІ ОБ ПАЛЕЦІ НЕ ВДАРЯТЬ а ти мені про окурки і матюки
  • Anonymous

    У меня личный опыт, собаки как-то не мешают. Больше недовольства к огромному колл-ву машин (из которых процентов 60 - помойки) и быдланов . Я же не предлагаю их стрелять! Меня распирает, когда я вижу кучку наркош, беременную вторым мамашу с коляской, в одной руке у которой пивас, в другой цыгарка, быдлогопников, матюкающихся во всё горло, потягивая Ягу, свиней, которые бросают под ноги себе окурок и харкают в него-же, которые на ходу из машины выкидывают из окна бутылку и пачку из-под сигарет... Да, для меня это НЕ НОРМАЛЬНО, и я не понимаю, чем эти "люди" лучше ""собак
  • Anonymous

    Что сами сделали с животными тем они и платят нам. Не важно собака или кошка, или даже декоративный кролик, В первую очередь надо быть ВСЕМ добрее и адекватнее к братьям нашим меньшим, а потом говорить что бродячие плохие, домашние хорошие. Любое животное если хоть раз ощутило угрозу или боль/издевательства от человека, отплатит тем же, только тут уже без разбору кому. Проблема не в одной собаке, проблема во взаимоотношениях людей и животных, и оно формировалось не сегодня, не месяц назад а десятилетиями. И виноваты не бродячие собаки, и не люди которые пострадали он них, виновата система которая не работает, и % людей с маниакальной ненавистью к животным. А последсвия этого всего ощущают на себе нивчём не провинившиеся граждане.

    Anonymous reply Anonymous

    Люди! соромно за вас! царі природи хрєнові(
  • Anonymous

    Тернопіль: міліцейських собак навіть вчать затримувати терористів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up