Партнер рубрики Події

Тернопіль: Просять відремонтувати дорогу у дворі на Карпенка, 13

Тернопіль: Просять відремонтувати дорогу у дворі на Карпенка, 13
- Пройти нашим двором на вул. Карпенка, 13 просто неможливо, - скаржиться мешканка цього будинку Наталія Зьола. – Там купа ям та вічне болото. Ми вже зверталися і в жек, і в міськраду, - і всюди одне і те саме: грошей нема, або "це не від нас залежить".


Найгірше через понищену міждворову вулицю ходити малим дітям. Адже перейти через великі калюжі та болотяне місиво малечі нелегко, продовжує пані Зьола. До того ж цей цей двір прохідний, через нього щодня проходять багато людей. Адже поруч зупинка транспорту, дві школи та два дитсадки.

Найбільше шкоди двору завдало будівництво багатоповерхівок поруч, розповідає Наталія Зьола. Дорогу зруйнували вантажні машини, а потім її ще й перерили, коли проводили комунікації.

- Потім там трохи щебеню насипали, але це нічим не допомогло. – каже жінка. - Він лише змішався з болотом і тепер машини це все розтягують за собою на колесах. Там не висихає, ні зимою, ні літом. Коли падає дощ, тут взагалі ріка. Неможливо дітей до школи завести. Навіть до магазину важко піти. У жеку нам сказали, що не можуть відремонтувати двір, бо нема коштів. Інженер взагалі порадив створювати ОСББ.
Ще одна мешканка будинку Марія Войтович розповіла, що для вирішенні цієї проблеми вони з сусідкою Зінаїдою Лактіоновою не сидять склавши руки. Але нажаль, наразі нічого не добилися.

Відео дня
>- Більше місяця тому ми записалися на прийом до заступника міського голови Владислава Стемковського. Але до нього так і не потрапили, - каже жінка. - Адже його тоді не було, а прийом проводив представник управління житлово-комунального господарства міськради (далі ЖКГ- при.ред). Він пообіцяв, що упродовж 10 днів приїде комісія, аби вивчити проблему. Потім приходила жінка з жеку, але нас про це ніхто не попередив, тому показати всіх проблем ми їй не змогли.

Згодом з міськради мешканцям прийшов лист з переліком різноманітних робіт, які жек провів для їхнього будинку упродовж 2010-2011 років.

- Серед них - встановлення металевих дверей у підвалі, фарбування дитмайданчика, ремонт вентиляційних каналів, встановлення вуличного ліхтаря, - каже пані Войтович. – Також там написано, що відремонтувати дорогу у дворі не можуть через обмежені можливості бюджету.

Мешканці будинку на вул. Карпенка, 13 надіються на допомогу міського голови. Люди записалися до нього на прийом.

- Але у списку ми були аж 309. Мабуть, це буде аж на січень 2013 року. Адже мер приймає раз в тиждень лише по 20 чоловік, - каже Марія Войтович.

В управлінні ЖКГ міськради повідомили, що проблеми цих мешканців не забули і двір на Карпенка, 13 включили в проект титульного списку на капремонт у 2013 році.

- Зараз там проводити роботи немає сенсу, адже погода не дозволяє, - каже в.о. начальника управління ЖКГ Микола Лесів. – Це буде недоцільне використання бюджетних коштів. Як тільки буде погода навесні, ми одразу візьмемося за ремонт.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    і ще на бойчуків 17 бо шпортаюсь аж кеди злітають!!!
  • Anonymous

    Давай ще на вулКурбаса 2. Через підїзд грузових авто до магазингу Барвінок дорогу розбили а хто буде ями засипати латати?В дворі калюжі!!!!!111
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up