Тернопіль: Хоптяна просять притягнути до відповідальності за "криві" слова

Тернопіль: Хоптяна просять притягнути до відповідальності за "криві" слова
Вітаючи із призначенням нового начальника одного з управлінь - Ігоря Підгайного, голова обладміністрації Валентин Хоптян дозволив собі некоректні висловлювання про деяких відомих політиків.

За це його пропонують притягнути до відповідальності. Із таким депутатським запитом 5 липня на сесії облради виступив свободівець Олег Любінський. 

- Я як директор комунальної установи "Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності" був присутнім при цьому призначенні і чув, коли Хоптян сказав таке: "Я вам скажу, хто такий патріот Яценюк – мати в нього чернівецька єврейка, яка завагітніла від єврея, і вагітною вийшла заміж за майбутнього батька Яценюка". Висловлювання, які завдають шкоди честі та гідності, Хоптян допускав і щодо Юлії Тимошенко та керівництва "Свободи".

На думку депутата, такі висловлювання провокують ситуацію, бо у них – неправдива інформація. Тож губернатор мав би спростувати всі відомості, які навів. Такої ж думки - 62 депутати, які віддали свої голоси за ухвалення запиту.

Тепер цей документ отримають прокурор області та начальник управління Служби безпеки України в області. А голова обласної ради Олексій Кайда повідомив, що особисто спрямує лист, що свідчить про порушення Конституції та законів України головою обладміністрації Валентином Хоптяном до Адміністрації Президента.

Нагадаємо, губернатор не брав участь у роботі сесії. Він начебто перебував тоді у Києві. Тому дізнатися, як він оцінює запит і що думає робити, - поки що неможливо.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    Шановний п.Олеже....Ви розказуєте за "криві слова"...))))А самі як живете???Коли влізли до "кормушки",то своїх товаришів з якими виросли,не хочете чути,мало того,Ви ще їх обзиваєте "БИДЛОМ".....Почніть із себе...

    Anonymous reply Anonymous

    п.Олеже Любінський....Ви би краще далі б.у. техніку возили з Німців...Більше толку було б...))Барижка нещасний...)))
  • Anonymous

    От бидло антисемітське.

    Anonymous reply Anonymous

    зараз вже нерозбереш одни кужуть що ти быдло а други що поменше вкрали говорять що попередники бидло а якщо вси разом зберуться то крим того слова вже сказати немащо
  • Anonymous

    Але по при все сказав правду. про Яценюка..А по остальних справах йому немає чого дивуватися.ВІн в кабінет не може попасти.А на його місці просто пишеться заява про захват службового приміщення і перешкоданню виконання держфункцобовязків.І мигом кримінал .Не треба гратися з бандерівською наволочю а діяти
  • Anonymous

    Хоптяну з його рівнем нема чого дивуватись.Брак виховання і культури.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up