Партнер рубрики Події

Тернопіль: для акції “Я хочу жити!” радять шукати “обличчя”

Тернопіль: для акції “Я хочу жити!” радять шукати “обличчя”
Акція “Я хочу жити!” набирає обертів. І знаходить нових прихильників.

- До суми 38 тис. 280 грн від початку акції “Я хочу жити!” уже зросла кількість зібраних коштів, - каже керівник міської організації Червоного Хреста Тетяна Лех.
Представники Червоного Хреста і станції швидкої долпомоги продовжують збирати банки із логотипами, які розставили у магазинах міста. Особливо пані Лех хотіла б відзначити магазин “Прогрес”, де банку тернополяни наповнили уже вдруге.
- У супермаркеті “Сільпо”, що на вул. Кривоноса, люди пожертвували 672 грн, - додає вона. – У “Барвінку”, що на Лесі Українки, - 692 грн. З інших крамниць ми привезли менші суми.
Нагадаємо, 500 тисяч гривень треба зібрати під час благодійної акції “Я хочу жити!”, яка триває у Тернополі майже три місяці. За ці кошти планують придбати дві нових машини швидкої допомоги для нашого міста. Організатори акції – Тернопільська міськрада, міська організація Червоного Хреста і Медіа Корпорація RIA.
Чому тернополяни не надто активно підтримують благодійність, запитали ми у нашого земляка Сергія Притули. Нині він проживає у Києві та є популярним ведучим розважальних програм на “Новому каналі”.
- Я здебільшого долучаюся до благочинності так, аби це не афішувалося, - розповідає пан Притула. – Не хочу, щоб мій вчинок неправильно оцінили. Трапляється, ти щось зробиш, а з боку відразу чуєш: “О, вже знайшов на чому піаритися!”. До речі, багато моїх колег “по цеху” також роблять пожертви, але не кричать про це. Власне, це – нормально.
Втім, співрозмовник усе ж порадив організаторам “Я хочу жити!” знайти “обличчями акції”. Тобто залучити відомих тернополян, які своїм прикладом могли б закликати інших до благодійності. Наприклад, можна випустити листівки із їхніми фото і логотипом акції.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Доктор .Не чіпай тернополян.Ми завжди відкликаємось на біду.Але по при розкраданні держави її розвалу кому ми повині давати! Кожного року є бюджет і в ноьму Є СТАТТЯ ТРАНСПОРТ .Де наш транспорт.? А на людських почуттях грти не треба.Коли ми хворіємо в лікарні то кожний БЕРЕ З СОБОЮ чисту білизну купу грошей. А влада на рівні Тернополя на нас забила.
  • Anonymous

    Чому тернополяни не надто активно підтримують благодійність?? На мою думку тому що кожен думає що його біда не торкнеться що цього зі мною статися не може. іце не стосується іменно акції "я хочу жити" але усіх благодійних акцій які проводяться в Тернополі.
  • Anonymous

    А про писки(обличчя) то є фест.Вже хтось згадав єдного,шо бензину по 12 грн.купував.
  • Anonymous

    Хватить про то писати .За цей місяць третя замітка.ДЕРЖАВА повина забезпечити автом.швидку.Поставте банку на порозі ОДА.

    Anonymous reply Anonymous

    ...І під мерією. Хай щодня перед роботою кидають туди свої "кишенькові гроші". Думаю, по 100 грн. щодня з носа (наших очільників) і не буде потреби в "обличчі акції".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну 10:10 Укриття в жахливому стані: у Тернополі за це судитимуть підприємство photo_camera 09:52 Які аксесуари будуть в моді на пляжі в цьому році? (на правах реклами) Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 09:33 Через ДТП з тролейбусом біля Шостого магазину величезний затор 09:00 Війна забрала життя воїнів Юрія Мазура та Андрія Логовського з Тернопільщини 08:00 Передплатіть газету «RIA плюс» на 2024 рік — Укрпошта проводить пільгову акцію на передплату онлайн 21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 16:00 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up