Тернопіль: до "Вар’ятів" у гості прийдуть два музичні гурти

Тернопіль: до "Вар’ятів" у гості прийдуть два музичні гурти
На новий виступ першого україномовного гумор-шоу “Вар’яти” запрошують тернополян 6 червня Сергій Притула та його друзі-гумористи.

- Ми нині дуже активно готуємося, - каже Сергій Притула. – Адже показувати будемо нову програму. Втім, цей виступ – по суті, підсумок нашої роботи за 2011-2012 роки. Адже далі – невеликі канікули, літо. Власне, буде два концерти – у Тернополі та Львові. Із єдиною різницею - тут ми влаштуємо розширену програму.

У гості до гумористів, як він каже, цього разу прийдуть два українських гурти – "Піккардійська терція" і "Танок на майдані Конго (ТНМК)".

- Ми покажемо найкращі номери, створені за останній час. Це буде такий собі фінальний акорд! - додає відомий телеведучий. – Дуже сподіваюся, що публіці сподобалося те, що ми показували у березні, на попередньому концерті. Думаю, здивуємо шанувальників і цього разу.

Наступний етап спільної роботи гумор-шоу “Вар’яти” розпочнеться аж у вересні. Плани – грандіозні. До туру тоді плануємо приєднати ще Луцьк і Хмельницький. Нагадаємо, попри управлінські функції, Сергій Притула повернувся до роботи на сцені у звичному амплуа виконавця монологів.

- Із нетерпінням чекаю виходу на сцену, - продовжує пан Притула. – От "відіб'ємо" ці два концерти і матиму короткий перепочинок. Уже з 17 червня я, Олександр Педан і Ольга Фреймут починаємо роботу над новим проектом для "Нового каналу". До речі, стартуємо ми у Збаражі! А тоді їдемо по всій Україні – із заходу на північ, звідти – на схід. Тоді – центр і південь. Це буде така собі спільна відпустка – мандри регіонами України. Але ми її ще й знімати будемо.

Нагадаємо, під назвою “Вар’яти” об’єдналися представники різних гумористичних проектів зі Львова, Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська та Рівного. У програмі шоу як традиційні для формату stand-up comedy монологи, мініатюри, так і пошук власних "родзинок". Управління проектом із травня 2010 р. здійснює Сергій Притула – наш земляк, екс-резидент Comedy Club UA "Тернопільський Сірий", ведучий програми "Підйом" на "Новому каналі", співпродюсер скетч-шоу "Файна Юкрайна".

Виступлять гумористи і запрошені зірки на сцені ПК “Березіль”. Початок – о 19.00. Квитки ще є касах. Їх ціна – 60-150 грн. Телефон для довідок: 096-218-08-63.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up