Тернопіль: діток запрошують стати "міні-зірками"

Тернопіль: діток запрошують стати "міні-зірками"
Стати учасниками дитячого конкурсу краси і таланту “Міні зірки” запрошують хлопчиків та дівчаток. Свято в такому форматі пройде у Тернополі уперше.Головне завдання діток — проявити свою індивідуальність, артистизм, вміння імпровізувати.

Для участі слід заповнити анкету на сайті http://konkurs.inf.ua та отримати підтвердження. Реєстрація учасників розпочалася з 24 вересня.

Це не стільки конкурс, як дитяче свято, - розповідає директор конкурсу Галина Лунгу. - Його учасниками можуть стати хлопчики та дівчатка від трьох до 14-ти років без будь-якого попереднього відбору. Адже кожна дитина по-своєму талановита.

Дитяче свято триватиме упродовж двох днів, з 20 до 21 жовтня, в розважальному центрі “Марципан”. Конкурс буде складатися з трьох номерів.

Відео дня
>Перший називається: “Я - дитина свого народу”, - каже жінка. - Навиків дефіле не потрібно. Діти в українських костюмах по черзі вийдуть під музику на сцену і в довільній формі розкажуть про себе.

Потім учасники продемонструють свої таланти в різних жанрах. Жодних обмежень немає.

Вони можуть танцювати, співати, грати на музичних інструментах, показати якийсь фокус, гімнастичний чи акробатичний номер або розповісти вірш, - додає Галина Лунгу.

Під час останнього номера діти вийдуть на сцену в образі учасників казкового балу. Дівчатка — у бальних сукнях довільної довжини, хлопчики — у класичних костюмах.

Окрім позитивних вражень, такі конкурси додають дітям впевненості в собі, своїх силах. Навіть сором'язливі хлопці та дівчатка стають активними у спілкуванні і знаходять нових друзів, - розповідає Галина Лунгу. - А вміння виступати на публіці стане у нагоді і в школі, і загалом у житті.

Жодна дитина не залишиться без титулу і нагород. Головних номінацій буде дві: король та королева конкурсу. Окрім того, у кожній віковій категорії будуть свої переможці - царівна і царевич, а також принци і принцеси.

Залежно від кількості діток, будуть і інші номінації. Наприклад, “міс чарівність”, “наймиліша посмішка”, “фотомодель” та інші, - веде далі директор конкурсу. - Все буде по-справжньому, хоч і на невеличкій сцені, з декораціями, професійними світлом і звуком. І тільки для діток. Ми запросимо професійного фотографа. Після завершення свята батьки зможуть безкоштовно записати фото на флеш-карту.

Усі діти отримають подарунки. Головні нагороди — два ноутбуки. Дізнатися деталі та умови участі можна на сайті конкурсу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up