Тернопіль: за закон про наклеп голосував Орест Муц

Тернопіль: за закон про наклеп голосував Орест Муц
Народний депутат Орест Муц - серед 244 народних депутатів, які проголосували в першому читанні за закон про наклеп!

До речі, тернополянин йде і на ці вибори – по округу №164. Щоправда, самовисуванцем. Народився він 26 лютого 1959 р. у с. Кровінка Теребовлянського району. Судимостей не має.

Отже, віддавши свій голос, нинішній член фракції Партії регіонів уже душить свободу слова і знову рветься до влади! Про свої думки з цього приводу ви можете йому написати на скриньку: [email protected].

Власне, у списку, який ви можете переглянути на сайті osvita.mediasapiens.ua/material/10549, серед відомих імен можна побачити ще одне прізвище дуже знайоме жителям Тернопілля - Ярослав Сухий. Адже він свого часу був головою адміністрації нашого краю і народився в нашій області – у Гусятинському районі. Його скринька: [email protected].

Нагадаємо, 25 вересня стартувала акція протесту проти ухвалення закону про наклеп "Захисти своє право знати. Скажи "НІ" закону про наклеп". Адже цей закон стосується не лише журналістів, а усіх громадян. Тож він є загрозою для всього громадянського суспільства.

Законопроект, запропонований представником Партії Регіонів Віталієм Журавським і вже підтриманий у першому читанні фракціями ПР, КПУ та Народною Партією, на думку експертів, зруйнує свободу висловлювань у країні, оскільки змусить багатьох журналістів відмовитись від будь-якої критики на адресу влади. Адже згодом її можуть трактувати як наклеп. По суті, парламентська більшість під виглядом закону про наклеп вводить закон про цензуру. Тож частина громади вже вимагає відкликати цей законопроект.

Ініціатори протестних акцій закликають зателефонувати або написати листа в центральний офіс Партії регіонів і в Адміністрацію Президента та дізнатися, навіщо регіонали голосували за законопроект, і що про нього думає Президент?

Ви теж це можете зробити:
Адміністрація Президента України
01220, м. Київ, вул. Банкова, 11
довідкова Адміністрації Президента України: (044) 255-73-33
[email protected]
http://www.facebook.com/v.yanukovych

Партія регіонів, центральний офіс
Київ, вул. Липська, 10. Тел.: (044) 594-63-02
https://www.facebook.com/partyofregions.ua.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    ЩОБ УКРАЇНА ВЖЕ ПОВСТАЛА! Таким Господь вже сотворив, Народ гостинним, не ледачим. Але навіщо Він зробив Його байдужим та терплячим! Благаю, Боже, забери, Байдужість кляту і терпіння! Бо домовчались до пори, Що вже не буде воскресіння! Благаю, Боже, пробуди, Бунтарський дух, жагу до бою! З’єднай розрізнені ряди І освяти повстанську зброю! Благослови на бій, на смерть, На подвиг і на перемогу, Землі відчути силу й твердь І віру укріпи в дорогу! Надію в душах посели, І наверни нас до коріння! Благослови і спопели Байдужість кляту і терпіння! Відчути шаблю у руці І кров щоб в жилах клекотала! Зібрати волю в кулаці… Щоб Україна вже повстала! 07.09.2012 р. ID: 362985 Рубрика: Вірші , Громадянська лірика дата надходження: 08.09.2012 21:41:00 © дата внесення змiн: 08.09.2012 21:41:00 автор: ВЕРЕСЮК

    Anonymous reply Anonymous

    На будь який закон (навіть такий, що прийнятий у любій Європі) прийнятий несвідломими ролітиками тре казати, що він антинародний та знищує все українське. Необхідно писати всюди що тепер вже точно свідомі вилізуть зі схронів та повстануть з вилами. В разі якщо закон прийнятий свідомими діячами, то тре казати, що цей закон наближає нас до Європи, а в тому що жити стає дедалі гірше винуватий совок, Сталін, Янукович або жиди з москалями. Бреши як дядько Гебельс. Всі в криївку

    Anonymous reply Anonymous

    Є такі законспіровані жиди, які ніколи не розкажуть про свою нац. приналежність - косять під щирих українців, а самі паразити ніколи нічого корисного суспільству не приносять в якому живуть. По ділам їх - впізнаєш їх. Спекулянти, псевдо лікарі, влада фармацевтично - отруюючі компанії .......... Та дохрена іх тут. Роботи по відселенню в аравійську пустелю паразитаріїв вистачить.
  • Anonymous

    Це жах! Невже неможна буде поливати гівном кого завгодно? Це дуже несвідомо та недемократично! Це зруйнує всю націоналістичну риторику! Без наклепу нам неможна!
  • Anonymous

    Я, звичайно, розумію, що на мене зараз обрушиться шквал критики. Але хіба - це не нормальний, цивілізований закон? Коли тебе за твої брехливі слова змушують відповідати? Одна влада змінить іншу, а закон дай Боже залишиться і тоді не посміють всякі журналісти жити однією брехнею, а почнуть трохи ділом займатись. Хоча знову ж таки, я розумію, що журналісти, які в більшості попадуть під дію закону - це люди, що виконують політичні замовлення. Тому-то піднятий такий шум, щоб їм у випадку коли "їхні" програють вибори, не прийшлось віддуватись за ту маючню яка пишеться у передвоборчий період.

    Anonymous reply Anonymous

    от приходить козел і починає ти вкрав в мене ти мене там взагалі намахав а ти стоїш нічого не робив а тобі вже на довічне наштапували то за таке треба садити

    Anonymous reply Anonymous

    Чоловіче, невже до тебе не доходить, що тепер будь-яке чмо при владі зможе запросто кваліфікувати інформацію подану "не так" як наклеп? Написали журналісти, що в депутата ікс хата під Києвом за 10 мільйонів і п'ять ексклюзивних машин - за ґрати наклепників, бо хата на тещу, машини на тестя і т.д. Нормальна людина зі здоровим ґлуздом сама здатна відрізнити де маячня, а де правда.
  • Anonymous

    Де знаходиться його округ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up