Партнер рубрики Події

Тернопіль: найкрасивіша школярка навчається у 3 школі

Тернопіль: найкрасивіша школярка навчається у 3 школі
Найкрасивішою ученицею серед дев’яти та десятикласниць тернопільських шкіл стала 16-річна Анастасія Слободян. У середу, 14 березня дівчина здобула головну корону в міському конкурсі “Світ краси Тернополя-2012”.

—Я навіть не сподівалася на перемогу, — каже Анастасія. — Такі конкурси для мене не є головними у житті. Я брала участь лише для того, щоб випробувати свої сили. В майбутньому я хочу стати дитячим або сімейним лікарем та хореографом. А також мрію багато подорожувати.
Дівчина навчається у 10-В класі у тернопільській школі №3. Також вже п’ять років займається сучасними танцями та близько півроку — акробатикою. На конкурсі талантів вона виконала танець disco slow. Саме ним підкорила членів журі.

Відео дня
>


Окрім неї за корону змагалися ще семеро дівчат із різних шкіл Тернополя.
—Загалом конкурс проходив у два етапи, — розповідає один із організаторів Світозара Хома. — Під час першого відбору ми відібрали 20 найкращих школярок. Проте у фінал пройшло тільки восьмеро.
Також, пані Хома вважає, що оцінювати цього року було надзвичайно складно. Адже майже усі фіналістки були достойними перемоги.
—Всі учні тернопільських шкіл, які були причетними до організації цього проекту дуже постаралися, — додає вона. — Адже вони самі писали всі сценарії, придумували конкурси, образи дівчат. Дорослі куратори лише зрідка вмішувалися в цей процес, щоб спрямувати їх у потрібному напрямку.
Вже традиційно четвертий рік поспіль конкурс “Світ краси Тернополя” організовує учнівський парламент “Наснага”.

Переможниці:
Міс світ краси Тернополя-2012 – Анастасія Слободян, (16 р.), школа № 3
І віце-міс світ краси Тернополя-2012 – Зоряна Безпалько, (15 р.), школа №19
ІІ віце-міс світ краси Тернополя-2012 – Любов Каленюк (15 р.), школа № 22
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (56)
  • Anonymous

    я бачу чого ти добилася в свої 38!!!!!! не вмієш грамотно писати !!!! за то мозги телячі маєш , щоб юних дівчат обсирати!
  • Anonymous

    то моделі???
  • Anonymous

    Я прочитала всі коменти і хочу зауважити попереднім дописувачам,що це конкурс краси школярок,а не шоу з вкладеними мільйонами,які комусь треба було за то заплптити.Дівчатка як дівчатка-юні,і вже тому красуні-всі однозначно.Я би хотіла повернутися зі своїх 40 в ті шістнадцять,але...Нічого,є дітки-проживатиму з ними їхні шістнадцять.Не треба так критикувати-діти старались,їхні батьки за них переживали,їх друзі за них вболівали.І їм буде що згадати у своїх 40,як є що згадати мені.Не п*янки -гулянки,а ще і виступи на сцені,поїздки різні студенські...
  • Anonymous

    Шановні дописувачі що так критикують дівчат на фото,ви згадайте свої 15-16 років, ви всі були в такому віці бездоганно сформовані? 100% що в кожного були свої недоліки які Ви старалися приховувати (тим більше дівчата),а зараз Ви сидите в неті та обсираєте людських дітей, які є ВРОДЛИВІ, А на рахунок фотографій я погоджуюсь з вами на 200%,що якість їхня нікудишня.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up