У Тернополі на авторинку вкрали Volkswagen Touareg (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі на авторинку вкрали Volkswagen Touareg (ОНОВЛЕНЕ)
За два дні у Тернополі викрали два автомобілі. Дорогу іномарку вкрали з авторинку “Мотор” у понеділок, 1 жовтня. Власник лишив машину без нагляду лише на годину. А 2 жовтня стареньку “шістку” викрали у тернополянина з під власного будинку, де він, зазвичай, її паркував.

 Коли кореспондент прибув на авторинок, що знаходиться на “Дружбі”,у шостій годині вечора, то побачив більше десяти міліціянтів. Правоохоронці опитували працівників ринку. Вони дізнавались як викрали Volkswagen Touareg. Автівка зникла після 17-ї години.

- Автомобіль не старий - 2005 року випуску чорного кольору, - говорить начальник сектору зв’язків із громадськістю обласної ДАІ Микола Лецкалюк. – Власник на ньому до нас приїхав зі Львова. Він лишив автівку біля ринка на парковці, а сам пішов у автомагазин. Його не було приблизно годину. Коли повернувся, то автомобіль вже зник. Крадіїв не стримало навіть те, що машина була обладнана сигналізацією.

Наступного дня зранку вкрали ще одну автівку. Мешканець вулиці Коновальця звернувся у міліцію 2-го жовтня.
- Це “Жигулі” 88-го року випуску, - каже пан Лецкалюк. - Власник завжди паркував своє авто під будинком. Про крадіжку ми дізнались о 8.30. Такі марки машин викрадають частіше, бо вони, зазвичай, не обладнані системою сигналізації. Автівку, можливо, планують продати на деталі. Або хтось скористувався машиною, щоб кудись доїхати. Наші працівники зараз проводять розшукові заходи. Перевіряють всі місця, куди могли продати запчастини.

З початку цього року на Тернопільщині викрали 21 автомобіль.
- Частіше за все незаконне заволодіння автомобілями відбувається через те, що люди не хочуть ставити машину на стоянку, - розповідає правоохоронець. – Комусь далеко йти, а також за послуги стоянки треба платити гроші. Більшість угонів здійснюють саме автівок без сигналізацій.

Міліціонер радить ставити на ніч свої автомобілі у гаражах або на стоянках.
- Водіям краще не залишати ключ у своїх автомобілях на авто заправках чи мийках, - каже чоловік. – Адже зловмисники можуть зробити дублікат і без перешкод відключити вашу сигналізацію. Зараз є багато способів це зробити.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    відео круте, все прояснило, прям репортаж з місця події
  • Anonymous

    Це розшукують екс-директора авторинку Мотор. Керничного Володимира Степановича..Інфа 100-%-тів.....

    Anonymous reply Anonymous

    Ага, він десь там під ларьками ховається
  • Anonymous

    Я теж купу міліції видів. думав когось грохнули
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up