Тернопіль: на запитання відповів Михайло Апостол

Тернопіль: на запитання відповів Михайло Апостол
Кандидат в народні депутати йде по округу №166 від Об’єднаної опозиції. Він - директор приватного сільськогосподарського підприємства "Оріон А" в с. Григорів Монастириського району Тернопільської області.

1. Навіщо ставати депутатом? Щось вам заважає "на своєму місці" змінювати життя і державу? Як допоможе у цьому депутатський мандат?
2. Якими є конструктивні сторони конкурентів? Чи аналізували ви програми і напрацювання колег, визначали сильні та слабкі сторони, дослухалися до думок?
3. Ваше ставлення до діючого президента Віктора Януковича, до діяльності Партії регіонів і правлячої коаліції?

1. Хочу довести до відома, що балотуюся я не вперше. Двічі я йшов до парламенту за списком партії ВО "Батьківщина". Цього разу мене висунули єдиним кандидатом на окрузі №166 від Об’єднаної опозиції, до якої входять вісім партій. Це відбулося також за підтримки ВО "Свобода". На нинішньому місці мені заважає працювати лише брак часу. Діяти нині треба всі 24 години, а виходить лише 15-16.

Виборча кампанія йде складно. Адже проти мене йдуть ще чотири кандидати від різних партій і три самовисуванці. Проти мене працює й адмінресурс. Проти мене спрямовують і дуже серйозний "чорний" піар. В одній із місцевих газет днями вийшла доволі серйозна замовна стаття. Але мене – єдиного опозиційного кандидата – це взагалі не страшить. Навіть "чорний" піар – це теж реклама для кандидата.

У мене сьогодні є така мрія, якої ще не було кілька років, навіть півроку тому. Моя мета – побороти цю злочинну владу. Прийшовши в парламент, я і мої соратники терміново відмінимо всі останні і не останні закони, які ухвалили "кнопкодави" за помахом руки Чечетова. Україна сьогодні – над прірвою. А тому я вважаю, що 28 жовтня Бог дає останній шанс всім українцям побороти цю злочинну владу.

2. Якщо чесно, я не бачу в програмах моїх конкурентів конструктиву. Там – лише популістські лозунги та заяви. У нас вже були "парашутисти" – Кравчук, Танюк… Вони всі дуже гарно себе поводили, виголошували хороші месиджі для жителів Тернопільської області і Теребовлянщини зокрема. Але після обрання до Верховної Ради вони забували, що існує такий край, район. Нагадували про себе або надсилали інших "парашутистів" за місяць-два до нових виборів. Вони ж мали працювати тут принаймні протягом останніх п'яти років, а не лише тепер. Хто на Тернопіллі пам’ятає сьогодні про них, хто їх зможе згадати?
Наголошую, я не бачу в заявах суперників конструктивності. Вони всі нині працюють на те, щоб забрати голоси від кандидата, який йде від Об’єднаної опозиції.

3. Ну, яке у мене може бути ставлення до партії, яка нищить нашу мову, релігію, Україну! Вони ж хочуть сьогодні скупити і продати всю землю, зробити тут гето для українців! Їм не потрібна українська еліта, інтелігенція. Їм не потрібні ані студенти, ані пенсіонери, адже вони - тягар. Їхні сім’ї, банки, власність – за кордоном. Тож сьогодні їм залишилося вкрасти у нас останнє – землю. Яке ж у мене може бути ставлення до таких людей, до їхнього керівника? Навіть не хочу особливо зупинятися на цьому. Нинішня влада робить останній крок до створення "бананової", відсталої країни, навіть не держави. І це станеться, якщо ми не проголосуємо за тих, хто використає останній, наданий нам шанс.

Відео дня
>Чекаємо відповіді на такі ж запитання від УСІХ кандидатів з усіх ОКРУГІВ Тернопілля!!!

До речі, ці запитання особисто вже отримали: Михайло Бочаров, Людмила Скакун, Орест Муц, Іван Бесяда, Ярослава П’яла, Олександр Федорович, Володимир Болєщук, Іван Кісь, Юрій Чижмарь, Михайло Полянчич, Іван Стойко, Руслан Кулик, Павло Федик, Володимир Ткач та інші. Більшість із перелічених – ще 16 серпня! З того часу ми отримали відповіді лише від найактивніших суб’єктів виборчого процесу. Частина депутатів (наприклад, Микола Люшняк, Володимир Клименко, Тарас Козак) отримали запитання на власні сторінки в Інтернеті або на Facebook. Надсилали ми запити і прес-секретарям кандидатів. Але... всі вони ДОСІ мовчать! У їхніх мотивах нехай розбираються виборці...

Нагадаємо, листи ми ще чекаємо на адресу: [email protected]. Контактні телефони – 43-00-50, 050-521-19-33 (Любов Красновська).

Розміщення цієї інформації на сайті 20minut.ua – БЕЗКОШТОВНЕ, адже такі дані не вважають агітацією. Кожен виборець повинен знати, чим дихають люди, які розраховують на його голос!

Нагадаємо, цей проект ми розгорнули за підтримки інших Інтернет-ресурсів Тернополя, зокрема "Тернопільської липи" та "Погляду". Дякуємо колегам за співпрацю!

 

Коментарі (5)
  • Anonymous

    йому личить вишиванка))) так само як і всім іншим бандюкам

    Anonymous reply Anonymous

    І взагалі просьба до тих хто ставить запитання до кандидатів чи навіть запитання - у вас шо творча імпотенція? Питатись в кандидата на рахунок відношення до Януковича там де переважна більшість населення того президента в ср--і бачила це шо " каверзне" питання? та козлу ясно шо вони тут будуть відповідати. Треба побільше конкретних питань - шо наприклад вже зробив а не планує в разі обрання. І якшо зробив то за допомогою яких ресурсів. І обовязково біографію від А до Я з усіма подробицями - шо? де? коли? з ким? і за чиї кошти?.
  • Anonymous

    А для чого було так личко на фотографії фотошопити? Весь такий гладенький, як мала дитина :)
  • Anonymous

    По новинах СМІ Апостол два рази судимй...А коменти втирають.ЖУТЬ
  • Anonymous

    Апостол .Не буль наївним що по приходу відміните всі прийняті закони.А кишка не затонка.? Хто ти такий.? Там і без тебе є кому красти брати хабарі і врішувати долю народу..Що ранішше незнав тих ПАРАШУТИСТІВ ? Чого нічого не робив..А зараз що їх мало є на теренах області..А свої місцеві канддати як не фашист нацист хабаринк то злодій..ЗНАЄМО МИ вашу МЕЛЬНИЦЮ І НЕ ЛИЙ ТУТ ВОДИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up