Партнер рубрики Події

Тернопіль: на місці демонтованої каплиці далі руїни

Тернопіль: на місці демонтованої каплиці далі руїни
Руїни демонтованої каплиці у парку Національного відродження мали облаштувати до дня незалежності. Однак нині там і далі залишаються руїни, розбитий асфальт.

- Помітно, що цю ділянку трохи прибрали, - каже тернополянка Світлана Боцюх, яка живе неподалік. - позамітали сміття, позрізали арматуру яка стирчала. Забрали ще шматок стіни. Але все одно тут залишається руїна — доріжки розбиті, трава витоптана. Подекуди з землі стирчать куски розламаних стін.
До слова, в об’єднанні парків культури та відпочинку казали, що до дня незалеженсті ділянку облагородять.
- Хочемо облаштувати цю ділянку не за рахунок бюджетних коштів, - казав на початку літа керівник комунального підприємства “Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя” Олег Протасевич. - Тому зараз ведемо перемовини із підприємцями, які готові виділити кошти для благоустрою цієї території. Хочемо встигнути до Дня незалежності та Дня міста, але час покаже, чи нам це вдасться.
Схоже домовитися з підприємцями комунальникам не вдалося. Втім про це пан Протасевич не повідомив. Три дні кореспондент не міг додзвонитися до нього а ні на мобільний а ні на робочий телефон. Врешті Олег Протасевич взяв трубку мобільного, але коли дізнався що телефонує кореспондент сказав, “я на проведенні заходу” і поклав слухавку.
До слова, члени релігійної громади і далі збираються біля джерела. Але тепер поруч з ними поставили дитячі батути та лоток із морозивом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    та чомуж Надал не дав Лилу ще 5 мільйонів щоб там поставили гарненькі лавочки????!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    А нашо Надалу давати Лилу 5 млн. на лавочки - тут все робиться з певним розрахунком. Он будуть через кілька років вибори мера то Лило і сам ті лавочки поставить а потім буде розпинатись скільки доброго він зробив для міста. Щодо попереднього допису -а з чого ви взяли шо священнослужитель більше наближений до Бога ніж будь-хто з нас? Це може він собі так думає і заодно нам впарює - перед Богом всі рівні.

    Anonymous reply Anonymous

    Заставний писав резолюцію і особисто давав дозвіл на будівництво!Підніміть документи в архіві міськради..Ромко не поганий куш зірвав з тієї каплички..
  • Anonymous

    До слова, що ранку, біля 5-6 години гуляю с собакою в парку, там що ночі чергують 2 бабці по змінно та дід років 65. Спостерігав картину - молодий мужчина з 2 банками 5-10 л. підійшов набрати воду з джерела, бо те що з боку було занято. Той дід що там як "охорона" йому сказав - іди звіци, воду тут набирати неможна..... мужчина ранок, 6 доходить, не в настрої був... запитав суровим голосом в нього - хто він такий, на що дід відповів - що ти собі забагато позволяє, що тут місце боже і тп ..... в результаті молодий чоловік дідові парою слів заткнув він рот і набрав таки воду, але спостерігав і випадки коли люди боячись гніву Господнього йшли звідти геть.. Ці "божі" люди що тижня там роблять церковні служіння, туди зїжаються "парафіяни", розкладається тент і тп, їх священо служителі доречі досить сильні хами - дивно, людина що до Бога наближдена не повинна говорити в погрозливих тонах до людей....
  • Anonymous

    Ось треба було зразу притягнути до відповідальності організаторів тої секти , а тепер думають де брати гроші на окультурення джерела . Влада обіцяла знайти виних . Щось я не чув щоб когось посадили чи штрафанули на кругленьку суму чи примушували до виправних робіт . Вже скільки часу пройшло а цей бардак і по нинішній день .Нах ..... було ставити памятники коли є більш важливіші питання . Ось зараз є шанс притягнути сектантів до відповідальності оскільки факт злочину існує є свідки можна сказати все є і я впевнений що справа буде виграшною просто бажання треба мати щоб заставити сектантів компенсувати завдані парку збитки .
  • Anonymous

    Так зробіть гарне облагорожене джерело з клумбами доріжками невже не хвата фантазій
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up