Тернопіль: на рахунку "Я хочу жити!" - більше 56 тисяч

Тернопіль: на рахунку "Я хочу жити!" - більше 56 тисяч
На рахунку, який відкрили спеціально для пожертв благодійників, які долучилися до акції "Я хочу жити!", уже є 56,5 тис. грн.

Про це 25 травня розповіла голова Тернопільської міської організації Червоного Хреста Тетяна Лех. Майже три тисячі до загальної суми, як вона каже, - поповнення із банок, які встановили у чотирьох магазинах обласного центру.

- Звісно, зібраної суми ще надто мало. Аби придбати хоча б одну машину для швидкої треба мати 250 тисяч, - каже вона. – Сподіваюся, акція набиратиме оборотів і завдяки тернополянам-благодійникам ми необхідну суму таки зберемо. Втім, наразі ми наштовхуємося на чимало проблем. Так, кілька крамниць уже відмовилися встановлювати у себе банки із логотипами благодійної акції.

Нові авто станції швидкої допомоги – вкрай необхідні. Медики наголошують, що автопарк давно треба оновити. Причому чи не найбільше потребує нового авто педіатрична бригада.

- Ми дуже розраховуємо на те, що тернополяни не будуть байдужими, - каже заступник головного лікаря з лікувальної роботи станції швидкої допомоги Ганна Мончак. – Уже два роки ми не отримували нових машин. Фактично всі швидкі вже використали свій ресурс, адже їздять на виклики цілодобово.

Додамо, що організатори благодійної акції здійснили чимало кроків, аби поінформувати тернополян про “Я хочу жити!”. “Вуличне радіо” та FM-радіостанції транслюють аудіоролик. Листівки про акцію розмістили у закладах освіти, медичних установах, у транспорті.

Нагадаємо, під час благодійної акції у Тернополі планують зібрати 500 тис. грн. За них хочуть купити дві машини швидкої допомоги. Організатори акції: Тернопільська міськрада, міської організації Червоного Хреста і Медіа Корпорація RIA


Довідка
Якщо хочете зробити внесок на акцію “Я хочу жити!”, запам’ятайте такі реквізити: код 14034994 МФО 300023, р/р 26003000257277, ПАТ “Укрсоцбанк”. Обов’язковою є примітка: “Благодійний внесок на акцію “Я хочу жити!”. Номер телефону “гарячої лінії” — 43-76-09.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Ще багато чого залежить від головного лікаря і його стосунках з владою,видимо не дуже добрі там взаємини!
  • Anonymous

    А остальні гроші хай доплатять ті кому Надал землю роздає на халяву
  • Anonymous

    Шановний допсувачу памятник незалежності вартує біля 2 міліонів
  • Anonymous

    як на пам"ятник незалежності - то десь накопали 600 тисяч, а тут і далі жебрають... Чи може отой пам"ятник має якусь доцільність???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up