Партнер рубрики Події

Тернопіль: проведуть семінар для «єдиноплатників»

Тернопіль: проведуть семінар для «єдиноплатників»
Про новації в оподаткуванні "спрощенців" у четвер, 12 січня, розказуватимуть на семінарі.

Розпочнеться захід о 10.00 в актовій залі економічного університету, що за адресою: вул. Львівська, 11. Розглядатимуть питання запровадження змін до Податкового кодексу та інших законодавчих актів щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, новий порядок подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та ведення книги обліку доходів приватних підприємців та інше. Телефон для довідок - 1507.
До речі, під час семінару відбуватиметься пряма трансляція на сайті mywest.in.ua, а також сайті ДПА в області: www.rsta.tr.ukrtel.net. Згодом ви зможете все побачити у запису ще й на нашому сайті 20minut.ua.

Якщо маєте запитання щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, телефонуйте до Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України за багатоканальним номером 0-800-501-007 (зі стаціонарних телефонів - безкоштовно) або звертайтеся до податкових інспекцій за місцем вашого проживання.
Бланки заяв, розрахунків і декларацій, форми книг обліку та порядок їх заповнення, інша нормативно-правова база для платників єдиного податку та й загалом вся необхідна інформація з питань оподаткування є на сайті ДПА в області: www.rsta.tr.ukrtel.net.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    незнаю як вася но я ціни підніму на 50 грн для клієнтів аби щось собі заробити та і в податкову віддати майже 50%
  • Anonymous

    Нехай ще проведуть семінар для споживачів як в Тернополі знайти роботу щоб можна було достойно жити та користуватися послугами та товарами які їм представляють підприємці..Цікаво платити податки це одна справа але зовсім інша сторона заробляти кошти щоб бути здатному платити ці податки у сьогоднішній час коли споживачі просто ......міліонєри ...
  • Anonymous

    підкажіть,будь-ласка,де конкретно на сайті ДПА єбланки заяв та порядок їх заповнення..................
  • Anonymous

    Боже шо там сьогодні робилося в тій податковій - народу як гною
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up