Тернопіль: пікетують під стінами районної ради

Тернопіль: пікетують під стінами районної ради
На черговий пікет зібралися пайовики фірми Зіновія Щепановського “Будівельник” 4 травня. Цього разу зібралися 50 осіб з двох кооперативів, що на вул. Довженка у Тернополі і вул. Лесі Українки, 8 у селищі Велика Березовиця.

 - Ми протестуємо проти дій влади районної адміністрації, - розповідає голова кооперативу “ЖБК Надія 2012” Руслана Копанська. - Нам ставлять перепони на шляху вирішення питань будівництва, не дають відповідних дозволів, не дають людям землю. Ми вже вкотре просимо владу, якщо не допомагати, то хоча б не заважати нам добитися того, що в нас хочуть забрати.
Голова кооперативу “ЖБК Надія 2012”, що у Великій Березовиці, каже, що з їхньої сторони прийшли 20 пайовиків.
- У середньому це дев’ять тисяч людей у Тернополі. Рік назад влада обіцяла нам допомогти, то ще міська влада місту допомогла, а районна по даний час ніякої допомоги не надала.
Жінка каже, що вся проблема упирається у земельну ділянку, дозвіл на як має надати районна рада.
- До нас ніхто не вийшли. Нам сказали, що голови немає, хоча вони були попереджені, що відбудеться мітинг, ні один представник з цієї влади не заступник ні вийшов не поцікавився, що ми хочемо. Через вікна дивляться на нас і сміються. Якщо на нас ніхто не зверне уваги, то ми будемо виходити з пікетом під стіни обласної адміністрації. Ми вважаємо, що є органи які на це відреагують. Рік часу ніхто не реагує, тому ми вийшли сюди.
Також на пікеті були представники кооперативу “Олімпія Б”, який знаходиться за адресою Довженка 8а.
- Наші будівельні матер’яли ховали в складах і пів року нам не повертали, - каже учасниця пікету Надія Шкафаровська. - Нещодавно нам повернули лише частину. Ми вийшли саме до районної адміністрації, бо договір на будівництво ми заключали саме з Віктором Щепановським, який зараз голова районної адміністрації.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Ви панове не дивуйтеся . Родина себе забеспечила на все життя то вони так думають ?... Але то їм боком вилізе. Бог є на світі.
  • Anonymous

    поки не париймете серйозніших засобів ніж ваші зустрічі, вас і далі будуть тримати за лохів!
  • Anonymous

    ну ти і написав ( Ми вийшли саме до районної адміністрації, бо договір на будівництво ми заключали саме з Віктором Щепановським, якай зараз голова районної ради.) рада і адміністрація це дві різні речі! Шепановський голова адміністрації!!

    Anonymous reply Anonymous

    Як жорстоко обікрали людей і продовжують сидіти в теплих кабінетах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up