Тернопіль: рекламу зніматимуть старшокласники

Тернопіль: рекламу зніматимуть старшокласники
Конкурс реклами серед молоді проведуть у технічному університеті, триватиме він з 1 листопада до 21 грудня. Старшокласників та учнів навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації запрошують зняти власний рекламний ролик або ж написати творчу роботу.

Таким чином молодь хочуть навчити творити креативну рекламу, яку було б цікаво дивитися.
- Серед номінацій є як і комерційна реклама, так і соціальна, - розповідає один з організаторів конкурсу, викладач ТДТУ Тетяна Борисова. - Серед тем, скажімо, є “Молодь за здоровий спосіб життя”, “100 добрих справ”, “Живе спілкування vs Соціальні мережі” чи “Моя сім’я – моє багатство”. Окрім нагороди, переможці конкурсу в ділянці соціальної реклами отримають ще один бонус — їхні роботи розмістять на сітілайтах на вулицях Тернополя.
Головним призом для учасників конкурсу буде планшетний комп’ютер. Також переможцям вручать сертифікати в аквапарк, квитки до Сінема-Сіті, книги та смачні призи від снекової компанії.
- Аби стати учасником конкурсу, слід створити команду з двох-трьох чоловік та заручитися підтримкою вчителя-консультанта, - каже Тетяна Борисова. - Ним може бути вчитель із вашого навчального закладу або інший фахівець. Їх теж нагородять грамотами та відзнаками. Врешті оберіть номінацію на сайті kaf-pm.tntu.edu.ua та надішліть заявку з інформацією про учасників команди на адресу [email protected]. Яку інформацію заповнювати у заявці ви знайдете на сайті. Там же можна почитати вимоги для робіт.
Повідомити про свою участь слід до 1 грудня. До 15 грудня можна буде надіслати свою роботу. І уже 21 грудня оголосять переможців та нагородять їх призами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Замість того щоб створювати конкурси на технічну тематику з метою зацікавлення молоді до технічних наук то вони х......ю займаються . Вже з того політеха х..... зна що зробили тільки назва від нього лишилася
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up