Партнер рубрики Події

Тернопіль: справа закриття школи-садочку не зрушилася

Тернопіль: справа закриття школи-садочку не зрушилася
Справа зі школою-садочком №1 досі не зрушилася з місця. 20 квітня туди приходив міський голова Сергій Надал, який зустрівся з батьками вихованців та керівництвом. Проте, переконані батьки, це не дало результату.

Нагадаємо школу-садочок планують перетворити на звичайний дитсадок, і уже з цієї осені новий перший клас не набиратимуть.
Втім, мер запевнив батьків, що зустрінеться з ними згодом, коли з’ясує ще деякі нюанси справи.
- Ми не задоволені результатами зустрічі, бо нічого так і не зрушилося з місця, - каже учасниця зустрічі, мама одного із вихованців Наталя Кушнір. - Поки що результату нуль. Ми очікували підтримки від міського голови та не отримали її. Під час дискусії з нами мер оперував неправильними статистичними даними. Ми вказали на це, і Надал сказав що дасть розпорядження уточнити ці цифри. І коли уже матимуть точні, конкретні дані ще раз зустрінеться з нами. Надіємося тоді справа зрушиться з місця.
До слова, батьки протестують проти закриття школи-садочку, оскільки вклали свої гроші у ремонт навчального закладу з розрахунку, що там навчатимуться їхні молодші діти.
До слова, батьки разом з дітьми вийшли під стіни міської ради 18 квітня. Схожа ситуація і у шкорі-садочку № 17. В управлінні освіти пояснюють, що змушені не набирати у навчальні заклади школярів, оскільки у зв’язку з ростом народжуваності у Тернополі бракує дитячих садків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    а де багатообіцяючі Лили Креаторбуди-нехай будують.Тоді всім буд е добре і вашим і нашим.а забрати готове-для цього багато розуму не потрібно...
  • Anonymous

    І ті дітки потім підуть до нормальної школи, а все, що робилось для благоустрою садка, залишиться для інших діток ЧУЖИХ
  • Anonymous

    шановні тернополяни, давайте не будемо діяти за принципом: моя хата зкраю, я нічо не знаю, тоді ми РАЗОМ зможемо чогось досягти, а поки сидітимемо кожен в своїй "конурі", доти нас УКРАЇНЦІВ давитимуть зверху як тараканів! ті самі діти, яким сьогодні 2-3, через кілька років теж будуть дошкільнятами, і що ви скажете тоді?
  • Anonymous

    Цікаві такі батьки.А якщо я вкладала свої гроші ,і немаленькі,у садочрк і школи,де були чи є мої діти,то потім мені треба піти і відламати кусок того садка,бо діти туди вже не ходять?Ми всі в ремонти вкладаємся,але це не означає,що ми будемо володіти навчальним закладом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up