Партнер рубрики Події

Тернопіль: сума на акцію "Я хочу жити!" перевищила 50 тисяч

Тернопіль: сума на акцію "Я  хочу жити!" перевищила 50 тисяч
- До 50 тисяч 183 гривень вже зросла сума зібраних коштів від початку акції “Я хочу жити!”, - каже 17 квітня керівник міської організації Червоного Хреста Тетяна Лех. – Останні надходження – зі спеціальних банок.

Представники міської організації Червоного Хреста і станції швидкої допомоги продовжують збирати гроші із банок із логотипами. Організатори акції мають надію, що їх незабаром повернуть і в супермаркети “Сільпо”. Згоду на це начебто вже отримали в центральному офісі фірми.

- Із “Сільпо”, що на вулиці Живова, ми востаннє забрали більше трьох тисяч пожертв, - додає вона. – Звісно, прикро, що ми нещодавно змушені були забрати звідти всі банки.

Незначні суми від початку квітня надходили на рахунок акції від місцевих дитячих садочків і шкіл. Натомість від підприємців останні пожертви були ще у березні.

- Швидше за все, це пов’язано із великою кількістю свят, - припускає пані Лех. – Сподіваємося, що у травні благодійники активізуються і сума весь час зростатиме.

Нагадаємо, 500 тисяч гривень треба зібрати під час благодійної акції “Я хочу жити!”, яка триває у Тернополі майже три місяці. За ці кошти планують придбати дві нових машини швидкої допомоги для нашого міста. Організатори акції – Тернопільська міськрада, міська організація Червоного Хреста і Медіа Корпорація RIA.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Чого Ви хаєте місцеву владу.Як так можна ? Ви ж з них пилинки здували коли вибирали до корита.Що купували тепер маєте.І не жебрайте тими банками в магазинах.Стид 1!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

  • Anonymous

    1) "Кайда з побратимами покатається на таксі за майже мільйон гривень" - це один із багатьох заголовків в інтернет-виданнях останніх місяців, у т.ч. і 20 хв. Тернопільська облрада 29 березня уклала угоду з Тернопільська облрада 29 березня уклала угоду з Комунальним автотранспортним підприємством на транспортні послуги з обслуговування посадових осіб облради в березні-грудні вартістю 754 тис грн. 2) Мерія Тернополя купить друкарський верстат за 600 тис грн - це теж було тут, на сайті. То може, варто перерозподілити кошти, які СВОБОДА забирає у мешканців Тернополя і не проводити жебрання на загальні потреби?

    Anonymous reply Anonymous

    Підтримую на 100 %!!! На таксі знайшовся мільйон, на станок - 600 тис, на недолугі пам"ятники і міфічні вали біля замку - є гроші, на "підігрів" 2м асфальту - 150 штук, на конкурс краси, свято зими і т.д. - завжди є гроші!!! А тут нема, хоч трісни!!! Щиро бажаю отим свободівцям, які "не знайшли" гроші на швидкі, так їх колись не дочекатися!!! Бо в житті - як на довгій ниві!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 У Чортківській громаді за народження дитини виплачують додаткових 10 тисяч гривень 15:45 Житловий сертифікат на зруйноване майно (новини компаній) 15:21 На Тернопільщині 9 травня будуть обмеження зі світлом для підприємців 14:45 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 14:25 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 14:09 На Теребовлянщині реставрують ще один міст: грошей на капітальний ремонт немає 13:25 На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі photo_camera 12:45 У Тернополі збільшилась плата за паркування та графік роботи майданчиків 12:05 Рада в кілька разів підняла штрафи за відмову від повістки та неявку до ТЦК 11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну 10:10 Укриття в жахливому стані: у Тернополі за це судитимуть підприємство photo_camera 09:52 Які аксесуари будуть в моді на пляжі в цьому році? (на правах реклами) 09:33 Через ДТП з тролейбусом біля Шостого магазину величезний затор 09:00 Війна забрала життя воїнів Юрія Мазура та Андрія Логовського з Тернопільщини 08:00 Передплатіть газету «RIA плюс» на 2024 рік — Укрпошта проводить пільгову акцію на передплату онлайн 21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up