Партнер рубрики Події

Тернопіль: труби течуть раз на рік – замінити тільки обіцяють

Тернопіль: труби течуть раз на рік – замінити тільки обіцяють
Люди скаржаться на старі труби у своєму будинку. Через постійні аварії зі стояками їм доводиться робити ремонт в квартирах. У ЖЕКу кажуть, що не всі мешканці цього будинку згідні на заміну труб.

Через старі стояки у мешканців вул. Фабрична раз на рік трапляється потоп. Вони вимагають від ПП “Тернопількомсервіс” нові труби, але результату не має.

У людей на Фабричній, 3 вже не перший раз трапляється аварія – прориває труби із холодною водою.
- Цього разу аварія трапилась на третьому поверсі, над нами, там живе старенька бабуся - розповідає Віталій Назаров. – Ми живемо поверхом нижче. Але цього разу не пощастило мешканцям першого поверху, бо вся вода потекла до них. Аварія сталась серед ночі, знову прорвало трубу на третьому поверсі.

Тернополянин каже, що минулого року така саме проблема сталась і в них.
- Трубу прорвало і затопило коридор та туалет, - розповідає Віталій. – Ми змушені були робити ремонт: класти новий кафель і клеїти шпалери.
Мешканка першого поверху Ірина Бойко розповідає, що цього разу вони не сильно постраждали. Вона хвилюється, що аварія може повторитись в будь-який момент.

- Трубу прориває вже третій раз, - розповідає пані Бойко. – Зараз воду вчасно перекрили і сильних збитків ми не зазнали. Ми вже не перший раз просимо замінити нам труби, але її тільки заварюють. Я збираю в під’їзді підписи про те, що необхідно поміняти труби.
Цей будинок обслуговує підприємство “Тернопількомсервіс”. Директор підприємства Юрій Вересюк каже, що знає про цю проблему.

- До нас приходив один із мешканців цього будинку і просив замінити труби, - розповідає пан Вересюк. – Але справа у тому, що нам потрібна згода всіх мешканців, в кого проходить цей стояк. Хтось мусить зібрати підписи на згоду заміни труб. Ми говорили мешканцям, але вони цього так і не зробили. Я погоджуюсь, що труби старі і їх треба міняти. Але у кожного окремо ми замінювати не можемо.

Чоловік каже, що деякі мешканці відмовились від ремонту.
- Ми спробували самі отримати згоду від всіх, але дехто відмовляв нам, бо у них потреби в заміні труб немає, - розповідає чоловік. – У них вони не течуть. Якщо мешканці зберуть підписи, ми замінимо чавун на пластик. Робота буде безкоштовною. За чиї кошти будуть купувати матеріал сказати не можу, адже є ще інші роботи, які ми мусимо зробити за цією адресою. Якщо тих коштів, що вони платять вистачить, то будемо робити за них.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up