Тернопіль: "фішка" концерту Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко – "живі" емоції

Тернопіль: "фішка" концерту Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко – "живі" емоції
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко кажуть, що дуету не створювали. Насправді у них - чудовий творчий тандем.

- Це тур на підтримку нової справжньої української музики, - каже Арсен Мірзоян. - Ще на "Голосі країни" стало зрозуміло: ми з Тонею - однодумці щодо українського мистецтва. І такий крок, як тур, ми захотіли зробити разом. Не називаємо себе дуетом, а тандемом. Наразі хочемо бути почутими саме так.

Концерт Арсена Мірзояна (Бабурки) й Тоні Матвієнко – фіналістів телепроекту "Голос країни-1" відбудеться 12 травня на сцені Тернопільського драмтеатру. За планом, гастролі молодих виконавців стартували 7 травня у Сумах. Завершиться тур 20 числа у Запоріжжі. При цьому він охопить 11 міст. Тернопіль "розташувався" майже на початку.

Ще до візиту у Тернопіль виконавці відповіли на кілька запитань нашого кореспондента.

- Під час "Голосу країни" був час для знайомства. Шоу ж тривало півроку. Тоді я дізналася про творчість Арсена, - розповідає Тоня Матвієнко. - Коли він випускав альбом "Гудзики", то запропонував мені заспівати з ним у дуеті його авторську пісню "Івана Купала". Думаю, це і був маленький початок чогось нашого, спільного...

Утім, вона також вважає, що цю співпрацю назвати дуетом важко.

- Ми швидше друзі, які дарують глядачам свою творчість, - додає співачка.

Не секрет, що Тоня й Арсен працюють у різних стилях. Проте вони кажуть, що це лише збагатить враження слухачів.

 - Енергія має бути різною, власне, і було бажання викликати у людей емоції сильні та різні, - пояснює Арсен. - Головне, що єднає нас всіх - українська музика і енергетика "живого" виконання!

Різницю у стилях виконання "фішкою" концерту вважає і Тоня Матвієнко. Поцікавилися ми у неї та її колеги і враженнями від телешоу. Обоє зберегли про це дуже теплі спогади.

- Я дійсно щиро вдячний каналу "1+1" за все! – не стримує емоцій Арсен Мірзоян. - Мені подарували слухача, дуже велику аудиторію. Мене одного дня почули мільйони! Про що я ще маю мріяти? Нарешті я живу! Все, що я писав, з моїх полиць, звучить у когось вдома, в плеєрі, у голові… Я живий доти, поки звучатимуть мої пісні. Боже, я дякую тобі, що ти привів мене на те шоу!

До речі, Арсен Мірзоян продовжує працювати на заводі і при цьому цілком "пірнув" у шоу-біз. Тож наостанок ми поцікавилися, які плани у нього після туру?

– Треба завершувати другий альбом. Є багато ідей, які хотілося би втілити, - розповідає чоловік. - Ніколи не думав про відпочинок. Працюючи, весь вільний час присвячував творчості. Років 10, мабуть, не дозволяю собі розслабитися. Час розставить крапки над "і", і я врешті трохи побайдикую. Але тільки трохи, бо все одно не зможу сидіти, склавши руки…

Вартість квитків на концерт, як повідомили організатори туру, помірна – від 50 до 100 грн. Розпочнеться виступ о 19.00.
  

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up